DSP Genel Başkan Adayı Alpay'ın Yurt Gezileri

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Adayı gazeteci Hüseyin Alpay, yurt gezisi kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Alpay son olarak İzmir programında, Karşıyaka, Seferihisar ve Çiğli ilçelerindeki partilileriyle buluştu. İzmir’deki gazeteleri de ziyaret eden Hüseyin Alpay, Ege Telgraf Tv’nin canlı yayın konuğu oldu.

SİYASET 23.11.2019, 12:05
DSP Genel Başkan Adayı Alpay'ın Yurt Gezileri

İstanbul’daki programının ardından sırasıyla Gebze, Kocaeli, Kartepe, Yalova, Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve İzmir’de bir dizi ziyaret ve etkinliklere katılan DSP Genel Başkan Adayı Hüseyin Alpay’a, partililerin gösterdiği ilgi dikkatlerden kaçmadı. Yurt gezisinde gördüğü ilgi dolayısıyla yazılı bir açıklama yayımlayan Genel Başkan Adayı Alpay, “Partimize gönül vermiş herkesin tek umudu var: O da DSP’nin yeniden eski günlerine dönmesi. Bunu birlikte başaracağımıza söz veriyorum.” dedi.

“DEVRİMCİ DEĞİŞİMLE KÜLLERİMİZDEN YENİDEN DOĞACAĞIZ”

10 günlük gezi programının ardından İzmir’e gelen Alpay,  İzmir’in kendi yaşamında da özel bir yeri olduğuna vurgu yaparak, “Her zamanki naifliği ve güzelliğiyle bizleri bağrına basan İzmir’imize, vefakar partililerimize ve sevenlerimize şükranlarımı sunuyorum. DSP, Türk siyasetindeki kadim yerini mutlaka alacak, yeniden Türkiye’nin alternatif partisi olacak. Kongremizde yaşayacağımız ‘devrimci değişimle’ küllerimizden yeniden doğacağız” ifadelerini kullandı.

29 Kasım’da Adana ve Mersin’de de partilileriyle buluşacaklarını kaydeden Alpay, Mersin’deki Hosta Otel’in toplantı salonunda bir konuşma yapacağını kaydetti.

Yorumlar (0)