Devlet Bahçeli:Af Çıkaracak Gücümüz Yok

MHP Genel Başkanı Bahçeli bayram namazı sonrası açıklamalarda bulundu.

SİYASET 15.06.2018, 10:43 15.06.2018, 10:43
Devlet Bahçeli:Af Çıkaracak Gücümüz Yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bayram Namazı'nı Ankara'da kıldı. Bayram Namazı çıkışı gazetecilere açıklamalar yapan Devlet Bahçeli, sözlerine "Hüzünlü bir Kurban Bayramı" diyerek başladı. Bahçeli, "Bayramlar birlik ve beraberliği sağlayıcı olmalıdır. Böyle bir dönemde buna ihtiyaç vardır.

57 Müslüman ülke var. 24 milyon metrekare toprak üzerinde yaşamaktadır. Böyle bir ülke topluluğu iki özellik taşımaktadır. Bir tanesi genç bir nüfus, ama yer altı kaynakları çok güçlü olan ülkeler. Öte yandan acı ve istikrarsızlık hakim olan ülkeler. Bütün bunları toplayabilmek önder bir ülke varlığına bağlıdır, bu ülke Türkiye olmalıdır" diye konuştu. İşte o açıklamalar; 24 Haziran inşallah bir bayram sevinci yaratacak inşallah.

Bu bakımdan herkesin bayramını tebrik ediyoruz.  Olay her yönüyle üzücü. Bu saldırı birçok yönüyle incelenmeli. Bu tür olaylara karşı sağduyulu olarak yaklaşılmalı. AK Parti Milletvekiline ve ailesine başsağlığı diliyorum. Her yönüyle üzücü. Sağ duyuyu elden bırakmamak soğuk kanlı davranmak gerekir.Terörle çok keskin bir mücadele var. Suriye'de var Irak'ta var. 

"35 KİŞİYE AF ÇIKARACAK GÜCÜMÜZ YOK"

35 kişiyle af çıkaracak gücümüz yok. Ama seçim beyannamemizde var.  Selahattin Demirtaş'tan başka HDP'de aday mı yoktu? Başka aday neden çıkarmadılar? Siyasi partilere söylüyorum, adaylara söylüyorum Türkiye'de demokrasiyi Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını ölçü tutmamaları gerekiyor.

ADİL ÖKSÜZ AÇIKLAMASI

(Adil Öksüz'ün eşi) Başından beri FETÖ'yü destekleyenler tamamen deşifre olmuş durumdalar. Lüks arabalarda, lüks villalarda nasıl yaşadıklarına şahit olduk.
 

Yorumlar (0)