DEVA İzmir Yönetimi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü andı

DEVA Demokrasi ve Atılım Partisi İzmir İl Teşkilatı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle Karşıyaka’da bulunan Zübeyde Hanım’ın kabrini ziyaret ederek hem Atatürk’ü hem de annesi Zübeyde Hanım’ı andı.

SİYASET 10.11.2020, 12:00
DEVA İzmir Yönetimi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü andı

Sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk’ün heykeline çelenk koyan Deva İzmir yönetimi ve partililer saygı duruşunda bulundu.

DEVA Demokrasi ve Atılım Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, il yönetimi ve partililer 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında Atatürk’ü andı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal ettiği saat olan 09.05’de annesi Zübeyde Hanım’ı da kabri başında anmak istediklerini söyleyen DEVA Demokrasi ve Atılım Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, “Sonrasında il yönetim kurulu üyeleri ve partililerimizle beraber Cumhuriyet Meydanı’nda Ata’mızın heykeline çelenk bırakarak burada da Ulu Önder’imizi andık” dedi.

Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 82. yılında Ulu Önder’in izinden ayrılmadan yürümeyi kendilerine ilke edindiklerini söyleyen DEVA İl Başkanı Ösen, “10 Kasım bir anma günü olsa da aslında Atatürk’ün ileri görüşlülüğünü, fikir ve ideallerini tekrardan idrak ettiğimiz bir gündür. Matemden çok onun fikirlerini savunuyor olmak Atamızı en doğru şekilde anmak demektir. Biz de bunu yapıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)