Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kim insan hakları savunucusu biz mi onlar mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İnsanlığın Medeniyeti programında konuştu. Erdoğan, "Bugün dünyada insan hakları diye en çok bağıranların eskiden beri insan hakları konusunda en kötü sicile sahip olmaları tesadüf değildir. Türkiye'ye milyonlarca sığınmacı akın ederken, bizi sınırlarımızı açmaya davet edenler, kendi topraklarına yönelen aynı insanları dikenli teller ve duvarlar başta olmak üzere en sert tedbirlerle karşıladılar. Kim insan hakları savunucusu? Biz mi, onlar mı?" diye konuştu.

SİYASET 10.12.2018, 15:36 10.12.2018, 15:36
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kim insan hakları savunucusu biz mi onlar mı

Erdoğan özetle şunları kaydetti:

“Bugün dünyada insan hakları diye en çok bağıranların eskiden beri insan hakları konusunda en kötü sicile sahip olmaları tesadüf değildir.

Türkiye’ye milyonlarca sığınmacı akın ederken, bizi sınırlarımızı açmaya davet edenler, kendi topraklarına yönelen aynı insanları dikenli teller ve duvarlar başta olmak üzere en sert tedbirlerle karşıladılar. Kim insan hakları savunucusu? Biz mi, onlar mı?

Artık hiç kimse ülkemize demokrasi, insan hakları, özgürlükler dersi vermeye kalkamaz.

Sadece darbe girişimi karşısında gösterilen duruş ile şehirlerimizde misafir ettiğimiz milyonlarca sığınmacıya gösterdiğimiz kardeşlik, bizi insan hakları ve demokrasi konusunda ibra etmeye yeter. Bundan sonra demokrasi ve insan hakları denilince sorun aranacak yer asla Türkiye değildir.

Hiçbir fiyakalı söz, hiçbir parıltılı söylem, hiçbir şaşaalı hayat biçimi, Batı’nın insan hakları ve özgürlükler konusundaki ikiyüzlülüğünü gizleyemez. Biz başından beri neysek bugün de oyuz.

Önümüzdeki seçimlerde belediyelerde halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağız. 31 Mart 2019 akşamı partimize 15’inci zaferimizi yaşatmakta kararlıyız. Buna hazır mıyız? Yoook bu ses? Buna hazır mıyız? Böyle, işte ben şimdi inandım bu işi başaracağız.

74 şehrimizde gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalıyız. Milletimize efendilik yapmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.”

Yorumlar (0)