Çoban Ateşi Hareketi Genel Başkanı Serdaroğlu’ndan Dikkat Çeken Açıklamalar

Partileşme kararı alan Çoban Ateşi Hareketinin (ÇAH) Genel Başkanı eski sağlık ve devlet bakanı Rifat Serdaroğlu hareketin İzmir İl başkanlığında yaptığı açıklamada iktidara ve muhalefet yüklendi.

SİYASET 15.11.2019, 10:00
Çoban Ateşi Hareketi Genel Başkanı Serdaroğlu’ndan Dikkat Çeken Açıklamalar

Çoban Ateşi Hareketi Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu hareketin İzmir temsilcileri ile bir araya geldi.Serdaroğlu burada yaptığı açıklamada AKP ve muhalefet partilerine sert eleştirilerde bulundu.

Serdaroğlu ” Türk Milletinin öncelikli problemi Muhalefet Partileridir. Muhalefet Partilerinin Genel Başkanlarının tamamı particiliği, örgütü, örgütle bütünleşmeyi, örgütlerini çalıştırmayı bilemediler. Hiçbiri tabandan gelmedi. İçlerinde İlçe Başkanlığı-İl Başkanlığı-Belediye Başkanlığı yapan bir kişi bile yoktur”ifadelerini kullandı.Serdaroğlu açıklamasının devamında “Erdoğan, Gençlik Kolu, İlçe, İl, Belediye Başkanlığı yapmış, örgütçü biridir. Kendi örgütündeki Başkanları isim-isim bilir. Kendi çalıştığı için örgütünü de çalıştırır. Çalışmayan ve başarılı olamayan örgütünü anında görevden alır.Şu an bile, kış yaklaştığı için AKP Kadın Kolları mahalle-sokak çalışması yapmaktadır.” dedi.

“HAREKETİMİZİN ÇIKIŞ NOKTASI BÜYÜK ATATÜRK VE ANAYASAMIZIN İLK 6 MADDESİDİR”

Rifat Serdaroğlu konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Şimdiye kadar kurulan partiler hep tavandan tabana doğru örgütlendiler.

Bizler 1 yılı aşkın bir süredir, ülkemizi dolaşarak, bizimle çalışacak gönüllü kadın-erkek- genç teşkilat mensuplarını ve deneyimli siyasetçileri belirleyip görevlendiriyoruz.

Tuğla tuğla örüp, Türk Milletinin partisini kurmaya çalışıyoruz.

Hareketimizin çıkış noktası Büyük Atatürk ve Anayasamızın ilk 6 maddesidir.

AKP’den kurtuluş mücadelesini, anayasal çerçevede demokratik olarak yapacak, halkın temsilcisi olacak, kimsesizlerin sesi, avukatı gibi görev yapacak, halkımızın her an ulaşabileceği bir siyasi parti yapılanmasını oluşturuyoruz.

Evet, Türkiye’nin bu gününde ve hukuk tanımayan AKP İktidarında, elbette ki zorluklarımız var.

Bizler, yani Cumhuriyetçiler, demokratlar, vatanseverler, Atatürkçüler, Atatürk Milliyetçileri, Özgürlükçüler ve Hukuk Devleti savunucuları bu problemleri teker-teker aşarak ilerliyoruz.

Amacımız, siyasetin duayenleri olarak, her Türk Gencinin özgürce yarışabileceği, parti içi demokrasinin sonuna kadar kullanıldığı, temeli vatan sevgisine dayalı bir siyasi partiyi Türk Milletine armağan edip, gençlerimizin yolunu açmaktır.

Türk Devletini-Türk Milletini-Türk Demokrasisini, AKP denen Ortaçağ kafalıların saldırısından koruyup, bunları demokratik yolla başımızdan defetmek bizlerin işidir. Bizler, hem siyasetin ustalarıyız hem işçileriyiz, hem de Türk Milletinin hizmetindeyiz. Yıllardır, Türk Milleti ile irtibatımızı hiç kopartmadık, kopartmayacağız…”

KARAOĞLU:İZMİR’DE İL VE İLÇELERDE TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Çoban Ateşi Hareketi İzmir Başkanı Aydoğan Karoğlu’da yaptığı konuşmada İzmir ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini,partinin kurulması ile birlikte tüm ilçelerde tabelaların asılacağını belirtti.Karaoğlu harekete ilgi duyan herkesi il merkezine beklediklerini ifade etti.
 

Yorumlar (0)