CHP’DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA

CHP’de bayramın ikinci günü yapılan geleneksel bayramlaşma töreni Kurban Bayramı öncesinde Arife günü yapıldı.

SİYASET 10.08.2019, 17:15
CHP’DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA

Bayramlaşma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Milletvekili Aydın Özer, Rafet Zeybek ve Cavit Arı ve birçok parti üyesi katıldı. Önceki yıllara göre daha çok ve kalabalık olan bayramlaşma töreninde konuşma yapan CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen Geleneksel Bayramlaşma Törenimizde, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve üyelerimizle bir araya gelerek, bayram sevincimizi örgütümüzle paylaştık. Öncelikle hepimizin bayramını kutluyorum. Bayramlar hepimizin bildiği gibi birliğin, beraberliğin, dayanışmanın en yoğun yaşandığı dönemlerdir. Ben bu bayramın hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmasına devam eden Başkan Kumbul, “Önceki yerel seçimlerde de biz bu birliği, beraberliği, yardımlaşmanın ve dayanışmanın örneğini hep beraber gösterdik. Bunun sonucunda her şey çok güzel oldu. Şimdi önümüzde kazandığımız belediyelerle beraber çok büyük bir sorumluluğumuz var. Dünya dört buçuk milyar yaşını geçti, biz bunun içinde ortalama 78 yıl yaşayacağız. Doğamızla, çevremizle geçmişten gelen adet ve geleneklerimizle bize bırakılan bu güzel emaneti gelecek nesillere taşımak bizim en büyük görevimiz” diye aktardı.

Partinin kuruluş yıl dönümünü bu yıl üç gün sürecek etkinliklerle kutlayacaklarını söyleyen Başkan Kumbul, “Günümüzde Kaz Dağları’ndan Hasan Keyf’e, Murat Dağları’ndan Toroslar’a, Uzun Göl’den Salda’ya, Kesik Minare’den Boğaçayı’na kadar çevremiz, doğamız, kültürümüz rant uğruna yok edilmeye çalışılmaktadır.  Göllerimiz, akarsularımız siyanürleniyor. Bizim burada üzerimize düşen en büyük sorumluluk bu güzellikleri gelecek nesile aktarmak. Ben bugüne kadar cumhuriyet için, demokrasi için, hak, hukuk ve adalet için bütün olumsuzluklara rağmen verdiğiniz mücadeleden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Biz birlikte olduğumuzda neler yapabileceğimizi gösterdik. Önümüzde ki süreçte de hep beraber çalışıp hep birlikte başaracağız.  Ülkemizin en büyük ihtiyacı olan CHP’nin daha nice yüzyıllarının devam edeceğini, bu ülkede her dönem halkımıza umut olacağını, önümüzdeki dönemlerde ittifaklarla birlikte ülkemizin geleceği adına çok iyi hizmetler yapacağını biliyoruz. Biz nasıl birlikte başardıysak hem parti içinde hem ülkede dostça, barış içinde mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu kısacık ömürde sevelim sevilelim bu dünya hiç kimseye kalmaz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)