banner773

CHP'yi sarsan iki ölüm! Acı haberler peş peşe geldi

Konak Belediye Meclis Üyesi Nurettin Cem Aksan ve Menderes İlçe eski başkanı Turgay Güler yaşamını yitirdi.

SİYASET 13.08.2020, 09:59
CHP'yi sarsan iki ölüm! Acı haberler peş peşe geldi

CHP İzmir aynı günde iki ölümde birden sarsıldı. Konak Belediye Meclis Üyesi Nurettin Cem Aksan ve Menderes İlçe eski başkanı Turgay Güler yaşamını yitirdi.

İzgazete'nin haberine göre, uzun süredir kanser tedavisi gören Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurettin Cem Aksan yaşam mücadelesini kaybetti.

Aksan’ın cenazesi bugün 15.30’da Konak belediye binası önünde gerçekleşecek törenin ardından Güzelyalı Hakim Efendi Camii’nden ikindi namazına müteakip kaldırılarak Urla İskele Mezarlığı’na defnedilecek.

Öte yandan Konak Belediye Meclisi Üyesi olan Aksan için mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Abdül Batur, ‘’ Konak Belediyesi Meclis Üyemiz, yol arkadaşlarımdan Sevgili Nurettin Cem Aksan'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Bir süredir tedavi gören partimizin emekçisi Cem Aksan ne yazık ki yaşam mücadelesini kaybederek aramızdan erken ayrıldı. Ailesi ve dostlarına sabırlar diliyorum. Konak için gösterdiği emekler unutulmayacak. ‘sözlerini kullandı.

DİĞER ACI HABER MENDERES'TEN

CHP İzmir’e bir diğer acı haber ise Menderes’ten geldi. Bir önceki dönem başkanlık yapan Turgay Güler hayatını kaybetti. Güler bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu.

Yorumlar (0)