CHP Sözcüsü Öztrak: Erdoğan avukatların önlerine ilik açıp düğme dikmek istiyor

CHP Sözcüsü Faik Öztrak gündeme ilişkin basın açıklamasında bulundu.

SİYASET 03.07.2020, 14:48 03.07.2020, 15:00
CHP Sözcüsü Öztrak: Erdoğan avukatların önlerine ilik açıp düğme dikmek istiyor

Gündeme dair basın açıklamasında düzenleyen Faik Öztak'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Saray'ın tüm kuruluşları vesayet altına alma çabaları bütün hızıyla sürüyor. Tek adam rejimi müthiş bir algı operasyonu yürütüyor. Saray milleti yapayalnız bıraktı.

Gün geçmiyor ki yeni krizle karşılaşmayalım. Bu ucube rejim milletimizin boğazına kirli tırnaklarını geçiriyor. Nefesini kesmeye çalışıyor. Sosyal medyaya yasaklamalar getiriliyor. Bilim yuvaları Saray'ın vesayeti altına alınıyor. TELE  1 ve Halk TV gibi özgür basına 5 gün süreyle karartma uygulanıyor. İşçilerin yasal güvenceleri elinden alınmak isteniyor. Ülkemizin etrafına demir perde çekilmek isteniyor.

Saray'ın kibirli adamı şimdi baroları parçalamaya hazırlanıyor. Erdoğan avukatların önlerine ilik açıp düğme dikmek istiyor. Kimin prejesiyle? FETÖ'nün projesiyle. Terör örgütleri bu defa da baroları ele geçirirse ne yapacaksınız? Milletiniz nezdinde aldatma kotanız dolmuştur. Savunmanın, Saray'ın vesayetine girmesinden en çok kim arar görecekir.  Hukuk evleti zarar görecektir. Çoklu baroyla parlaçalanmak istenen devletin bütünlüğüdür.  

Ayrıntılar Geliyor...

Yorumlar (0)