CHP'li Öztrak: Aklı başında hiçbir iktidar kendi ideolojik saplantılarıyla, gençlere format atmaya kalkmaz!

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Yıllarca beraber el ele yürüdüğü FETÖ'den ellerine bulaşan çamuru bu sefer gençlerimize bulaştırmaya çalışıyorlar. On parmaklarında on kara, tertemiz gençlerimizi karalamak istiyorlar." dedi. Kaynak: CHP'li Öztrak: Aklı başında hiçbir iktidar, ülkenin geleceğiyle kavga etmez

SİYASET 29.06.2020, 17:01
CHP'li Öztrak: Aklı başında hiçbir iktidar kendi ideolojik saplantılarıyla, gençlere format atmaya kalkmaz!

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Dün, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda, Piyade Uzman Onbaşı Recep Yüksel şehit oldu. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. 

YKS açıklaması

Hafta sonu 2 milyon 233 bin öğrencimiz YKS'ye girdi. Bu yıl gençlerimizin sınav stresine, bir de salgın stresi eklendi. Saray'ın kibirlisi, gençlerimizin sınav tarihleriyle bir ileri, iki geri oynadı. Gençlerimizin moral ve motivasyonunu dikkate almadı, süreç son derece özensiz yönetildi. Gelin görün ki, süreci yönetemeyenler algıyı yönetmek isteyince, gençlerimizin cevabı da çok ağır oldu. Saray'ın kibirli başının, sınav öncesinde gençlerle sosyal medyada düzenlediği toplantıya, gençlerimizin dijital protestosu damga vurdu. Toplantıda Erdoğan'ı "dislike" etme  fırtınası koptu.

"FETÖ'den ellerine bulaşan çamuru bu sefer gençlerimize bulaştırmaya çalışıyorlar"

Ne güzel demiş Sadi Şirazi: "Ders alınmazsa, her hata bir sonraki hatanın virüsü olur"

Yıllarca beraber el ele yürüdüğü FETÖ'den ellerine bulaşan çamuru bu sefer gençlerimize bulaştırmaya çalışıyorlar. On parmaklarında on kara, tertemiz gençlerimizi karalamak istiyorlar. Aklı başında hiçbir iktidar; ülkesinin geleceğiyle kavga etmez. Kendi ideolojik saplantılarıyla, gençlere format atmaya kalkmaz. 

Yeşil top uygulaması

Saray sosyetesinin yeşil benekli trol hesaplarının, sosyal medyada estirdiği teröre, rezilliklere tüm dünya şahit oldu. Artık boş işleri bırakın.

18 yıllık eğitim sistemi

"18 yılda 15 kez eğitim sistemi değiştirildi. Kasaba üniversiteleriyle gençlerimizin ve ailelerinin hayali çalındı. Bir ülkede, itibarlı bir bilim dergisinde tek bir makalesi yayımlanmayan biri, üniversiteye rektör yapılır mı? Saray'ın kibirli adamı bunu da yaptı. En son atanan 6 rektörden 4'ünün bilimle falan alakası yok. Üniversitelerimizde de liyakatin yerini sadakat aldı. Bilim yuvası üniversitelerimizin içi boşaltıldı. Önceden üniversite tahsili bir itibar sembolüydü, şimdi işsizliğin sembolü oldu. 2014'te üniversite mezunu işsizlerimizin sayısı 606 bindi, 2019'da 1 milyon 123 bine çıktı. Üniversiteli işsizlerin sayısı beş yılda, ikiye katlandı. 

Bugün 20-29 yaş arasındaki her 100 gencimizden 38'i ne eğitim görüyor, ne de bir işte çalışıyor. Gençlerimiz evinde oturuyor. Anasının, babasının eline bakıyor. "

Yorumlar (0)