CHP'li Özkan FETÖ itirafında bulunan AKP'li ismin istifasını değerlendirdi: İstifa kurtarmaz!

CHP Milletvekili Tuncay Özkan, CNN Türk kanalında AKP ile FETÖ'nün ilişkisini açıkca belirten AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı'ın istifasını değerlendirdi.

SİYASET 11.06.2020, 18:20 11.06.2020, 18:31
CHP'li Özkan FETÖ itirafında bulunan AKP'li ismin istifasını değerlendirdi: İstifa kurtarmaz!

CNN Türk Canlı yayınında AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı'nın göreve geldikleri dönemde bir tarafta FETÖ'cülerin diğer tarafta Kemalistlerin olduğunu belirterek, "Bunları birbirine kırdırmak suretiyle yol almak mecburiyetinde kaldık 2010'a kadar" demişti.

İSTİFA ETTİ

Ayvalı, bomba itiraftan sonra gelen tepkiler üzerine istifa ettiğini duyurdu. Sözlerinin farklı noktalara çekildiğini öne süren Ayvalı, "Partimin zarar görmemesi adına iki yıldır onurla yürüttüğüm Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılıyorum" dedi.

'İSTİFA KURTARMAZ'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, AKP'li yöneticinin bu itirafından sonra sosyal medaya hesabından açıklama yaptı. Özkan, yaptığı paylaşımda, ''FETÖ ile kol kola yürüdüğünü, operasyon yaptığını itiraf ettikten sonra istifa kurtarmaz. FETÖ'ye yardım yataklık ve işbirliğinin devlette yarattığı tahribatın hesabını savcılar mutlaka sormalıdır.Bu konuda dava açılması şarttır. Terör örgütü ile işbirliği affedilmez.'' dedi. 

İşte o paylaşım:

Yorumlar (0)