banner773

CHP'li Özel'den Soylu'ya: Küfürler ettiğin kişinin nasıl adamı oldun?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Odatv Haber Müdürü ve gazetemiz yazarı Barış Terkoğlu'nu hedef almıştı. CHP'li Özel, "Bu ülkenin onurlu insanlarını hedef göstereceğine, küfürler ettiğin kişinin nasıl adamı oldun, onu anlat!" diyerek tepki gösterdi.

SİYASET 11.09.2020, 00:49 11.09.2020, 01:03
CHP'li Özel'den Soylu'ya:  Küfürler ettiğin kişinin nasıl adamı oldun?

İçişleri Bakanı Soylu, görevden alınan kaymakamlarla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Öte yandan Soylu, Odatv Haber Müdürü ve gazetemiz yazarı Barış Terkoğlu'nu hedef alarak sert sözlerle eleştirilerde bulundu.

"Yalanı ve ihaneti muhatap almazsanız hata edersiniz. Muhatap olacaksınız" diyen Soylu, Terkoğlu'nun adını anmadan, "O berduşa sesleniyorum ben senin gibi birinin öbürünün adamı değilim, bu milletin adamıyım. Kimin adamı olduğun da belli. Kimlerle iş tuttuğunuz da, kime uşaklık yaptığınız da belli" ifadelerini kullandı. Soylunun bu açıklamalarına CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'den cevap geldi. 

"KÜFÜRLER ETTİĞİN KİŞİNİN NASIL ADAMI OLDUN, ONU ANLAT" 

Özel sosyal medya hesabından şunları söyledi:

"İçişleri Bakanı FETÖ ile, kadın cinayetleriyle mücadele edeceğine ilkeli gazetecileri, ilkeli gazeteleri hedef alıyor. Barış Terkoğlu'nu da seni de biliriz Süleyman Soylu! Bu ülkenin onurlu insanlarını hedef göstereceğine, küfürler ettiğin kişinin nasıl adamı oldun, onu anlat!"  

Yorumlar (0)