CHP'li Özel'den Abdullah Gül açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Abdullah Gül’ün CHP’nin adayı olması mümkün değildir. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı CHP’lileri rahatsız edecek ve CHP'lilerin adaylığından memnuniyetsizlik duyacağı hiç kimse olmayacak. Bugün tekrar ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Abdullah Gül’ün CHP’nin adayı olması gibi bir konu gündemimizde yoktur, ihtimal dahilinde değildir” dedi.

SİYASET 02.09.2020, 18:05
CHP'li Özel'den Abdullah Gül açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de basın toplantısı düzenledi.

Özel, Abdullah Gül'ün CHP'den Cumhurbaşkanı adayı olabileceği yönündeki haberleri kesin bir dille yalanladı. Özel, "Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki; CHP’nin cumhurbaşkanı adayı CHP’lileri rahatsız edecek ve adaylığından memnuniyetsizlik duyacağı hiç kimse olmayacak," dedi.

Muharrem İnce için ihraç başvurusu yapıldığı iddialarıyla ilgili de konuşan Özel, "Sayın İnce’nin ihraç edilmesi gibi düşüncesi söz konusu değil. Bu konuyu birileri kasıtlı olarak köpürtmeye çalışıyorlar. Sayın Kılıçdaroğlu’nu kimse Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan ile karıştırmasın. Kılıçdaroğlu’nun demokratik olgunlugu iki liderde olsaydı bugün Türkiye başka bir yerde olurdu. Partilerinde en ufak eleştiriyi kesin ihraç diye partilerinin kurucularını, ikinci genel başkanlarını, siyasetçilerini ihraç edenlerle Kılıçdaroğlu’nu kimse karıştırmasın. Sayın İnce’nin böyle bir muamele görmesi mümkün değildir. En üst düzeyde nezaket görecektir," ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)