CHP'li Metin Kaya: Kılıçdaroğlu yalnız değildir, Tunceli halkı ve Türk milleti yanındadır''

CHP'li Metin Kaya, organize suç örgütü lideri Çakıcı'nın CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdidine sert tepki gösterdi.

SİYASET 21.11.2020, 12:55 21.11.2020, 13:16
CHP'li Metin Kaya: Kılıçdaroğlu yalnız değildir, Tunceli halkı ve Türk milleti yanındadır''

CHP'li Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Çakıcı'nın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaret dolu sözlerine tepki gösterdi.

Kaya ''Bu toprakları var eden lider Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanın'na karşı yapılan tehdit hiç kimsenin haddi ve hakkı değildir olamaz. Orası Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün koltuğudur. Kime yapılırsa yapılsın biz yine aynı tepkiyi gösterirdik çünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin evlatlarıyız. Genel Başkanımız yalnız değildir, Tunceli halkı da Türk milleti de yanındadır.'' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İnfaz düzenlemesiyle 16 Nisan'da cezaevinden tahliye edilen Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mektupla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit içerikli bir mektup paylaştı. Çakıcı mektupta Kılıçdaroğlu'nu "Akıllı ol" diye tehdit etti. Muhalefet kanadını ayağa kaldıran bu tehdit sonrası Kılıçdaroğlu, avukatı Celal Çelik aracılığıyla Çakıcı hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Yorumlar (0)