banner773

CHP'li Koç: Bırakın yarattıkları siyaset bataklığında kendilerini tüketsinler

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Serdaroğlu: Siz ne işe yararsınız? Bozana 4 yıl daha boz demeye mi?

SİYASET 13.08.2019, 19:53
CHP'li Koç: Bırakın yarattıkları siyaset bataklığında kendilerini tüketsinler

CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ülkede kriz varken, seçim istemek doğru değil" sözlerini eleştiren eski Sağlık ve Devlet Bakanı Rıfat Serdaroğlu'na, "Siz deneyimli ve cesur bir siyaset insanısınız. Bırakın yarattıkları siyaset bataklığında kendilerini tüketsinler" dedi.

Eski Sağlık ve Devlet Bakanlarından Rıfat Serdaroğlu, Twitter hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ülkede kriz varken, seçim istemek doğru değil" sözlerini eleştirirken, "17 yıldır ülkeyi kim yönetiyor? AKP. Krizi kim çıkarttı? AKP. Kimden çözüm bekliyorsun? AKP'den! Bozanın düzelttiği hiç görüldü mü? Hayır. Siz ne işe yararsınız? Bozana 4 yıl daha boz demeye mi?" ifadelerini kullandı.

Son dönemde yeni bir parti kuracağı iddialarıyla da gündeme gelen Serdaroğlu, Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirisini şöyle sürdürdü:

"Madem AKP 4 yıl daha kalsın diyorsunuz? Adalet-Hak-Hukuk yürüyüşünü neden yaptınız? Cumhuriyetin en önemli kurumlarından olan CHP'yi ne hale getirdiğinizin farkında mısınız? Türk Milleti böyle muhalefet partileri istemiyor. Çoban Ateşi Hareketi..."

"Bırakın yarattıkları siyaset bataklığında kendilerini tüketsinler"

Serdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt veren Haluk Koç, Kılıçdaroğlu'nun erken seçim tavrının doğru olduğunu söylerken, "Size saygım sonsuz sayın Bakanım ama bu eleştirinizde haksızsınız. Kemal Bey'in tavrı doğru. Siz deneyimli ve cesur bir siyaset insanısınız. Bırakın yarattıkları siyaset bataklığında kendilerini tüketsinler" açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)