CHP'li Kaboğlu'nun aracına parke taşıyla saldırdılar, evine gidip tehdit ettiler!

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP Milletvekili İbrahim Kaboğlu'nun sürekli gürültü yaptıkları gerekçesiyle şikâyet ettiği için arabasını parke taşıyla parçalayan kafe sahibi ve müdürü tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

SİYASET 19.09.2020, 21:06
CHP'li Kaboğlu'nun aracına parke taşıyla saldırdılar, evine gidip tehdit ettiler!

Barış Yarkadaş, CHP'li Kaboğlu'na yapılan saldırıyı Twitter hesabından paylaştı. "Şehir magandalarının yeni hedefi CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu oldu. Koşuyolu'nda sürekli gürültü yapan Sarışın Cafe'yi şikayet eden Kaboğlu'nun arabası cafenin sahibi ve müdürü tarafından parke taşıyla parçalandı. Arabanın camını kıran saldırganlar, taşı da arabaya bıraktı" ifadelerini kullanan Yarkadaş olayın devamını şöyle aktardı: 

"Kaboğlu, iki gün önce gerçekleşen bu saldırı sonrası, aynı gün polise haber verdi. Polis, kamera kayıtlarını inceledikten sonra, cafe sahibi ile çalışanını gözaltına aldı. Savcılık, iki kişiyi adli kontrol şartıyla bıraktı. Adli Kontrol Pazartesi günü başlıyor."

"Az önce CHP Milletvekili İbrahim Kaboğlu ile konuştum" diyen Barış Yarkadaş, Kaboğlu'nun şunları aktardığını ifade etti:

"Barış Bey, tam bir şehir eşkiyalığı örneği ile karşı karşıyayız. Bu kafe, mahallede kural tanımıyor. Sürekli gürültü yapıyor. Uyarılarımız sonuç vermeyince, şikayet ettim. Evime gelip beni tehdit ettiler. İki gece önce ise kapıdaki arabamı parke taşları ile parçalamışlar. Kullandıkları taşı da arabanın içine atmışlar. Polis saldırganları gözaltına aldı. Adli kontrol şartıyla bırakıldılar. Mahalle halkı bugün dayanışma gösterdi ve saldırıyı kınadı. Ben de süreci takip edeceğim.'"

Kaboğlu'nun yalnız olmadğını belirten Yarkadaş, "Bu gözü dönmüş saldırganlara, yargının gerekeni yapacağına inanıyor, büyük CHP ailesinin Kaboğlu'nun yanında olduğunu buradan bir kez daha ilan ediyorum" dedi.


Yorumlar (0)