CHP'li belediye başkanı Yüksel Kepenek'in odasında 'böcek' bulundu

CHP'li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in makam odasında dinleme cihazı bulundu. Dinleme cihazının fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Kepenek, çok sert ifadeler kullandı, "Ahlaksızsınız, şerefsizsiniz, zavallısınız" ifadelerini kullandı.

SİYASET 23.02.2021, 17:29 23.02.2021, 17:40
CHP'li belediye başkanı Yüksel Kepenek'in odasında 'böcek' bulundu

CHP'li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in makam odasında bugün yapılan taramada dinleme cihazı bulundu. Dinleme cihazının fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Kepenek çok sert ifadeleri kullandı.

Kepenek, "Ahlaksızsınız, şerefsizsiniz, zavallısınız. Bugün makam odasında yaptırdığımız böcek taramasında iç hat telefonunun içine gizlenmiş dinleme cihazı bulunmuştur" açıklamasını yaptı.

Dinleme cihazını telefonun içine yerleştirenlere seslenen Kepenek bu yöntemlerin FETÖ'den geldiğini belirterek, "Bunu yapan zavallılara sesleniyorum. Ben sesimi tüm Honaz'a ve Türkiye'ye duyurdum. Sizin dinlemenizden ayrıca gurur duydum. Umarım iyi bir şeyler öğrenmişsinizdir çünkü buna ihtiyacınız var. Bunlar FETÖ'den öğrendiğiniz yöntemler" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)