CHP'li Başarır'dan olay yaratacak yeni pankart

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır “Her ay 10 bin Doları hangi siyasetçi aldı?” sorulu pankartı, Karşıyaka ilçesindeki Naldöken Köprüsü’nden açtı.

SİYASET 04.06.2021, 17:56 04.06.2021, 17:51
CHP'li Başarır'dan olay yaratacak yeni pankart

Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinliğe katılan CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, sonrasında CHP Karşıyaka İlçe Başkanı, gençlik kolları başkanı ve üyeleri, CHP Mezitli İlçe Başkanı ve partililerle birlikte Naldöken Köprüsü’nde “Fakirler Kurdu, Mafyalar Çaldı. Her ay 10 bin Doları hangi siyasetçi aldı?” sorulu pankartı açtı.

Pankartın asılmasından sonra açıklama yapan CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, “Fakirler kurdu, zenginler çaldı. 10 bin dolar aylığı mafyadan hangi siyasetçi aldı? Açıklamadıkları sürece Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu suça ortaktır. Şimdi, bir kez de buradan İzmirimizden, güzel İzmirimizden soruyoruz. Eğer ki onurunuz varsa cevap verin. Bunu Youtube’daki bir suç örgütü liderine bırakmayın. Meclis Başkanı! Bu meclisin onurunu korumak senin görevin. Bırak sarayı sen meclisin onurunu koru 10 bin Dolar aylığı hangi siyasetçi aldı?” dedi.

Daha öncede Boğaziçi köprüsünden, CHP İstanbul milletvekilleri Mahmut Tanal ve Sera Kadıgil Sütlü ile “128 Milyar Dolar Nerede?” sorulu pankartı açan CHP’li Başarır, “Herkes soruyor, İl ilçe başkanlarımız soruyor, bizler halkımız adına soruyoruz, 10 bin dolar aylık alan siyasetçi kim?” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)