CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka'dan kadınlara örgütlenme çağrısı!

CHP Kadın Kolları Genel Bas¸kanı Aylin Nazlıaka, "Örgütlenerek biriktirdiğimiz her mücadeleyle, ülkemizi hak ettiği seviyeye kadın-erkek bir arada taşıyacağız." ifadesini kullandı.

SİYASET 17.11.2020, 17:15 17.11.2020, 17:19
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka'dan kadınlara örgütlenme çağrısı!

Nazlıaka il ve ilçe kadın kollarına bir "örgütlenme talimatı" gönderdi.

Nazlıaka şunları kaydetti:

Örgütlenerek biriktirdiğimiz her mücadeleyle, ülkemizi hak ettiği seviyeye kadın-erkek bir arada taşıyacağız; Kadınların eşit ve özgür yaşam hakkını, geleceğimiz ve hayatlarımız için verdiğimiz ekmek kavgamızı, yan yana yürüyerek kazanacağız. Anadolu’nun doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine insanca, onurlu bir yaşamı biz kadınların dantel gibi işlediği emeklerle taçlandıracağız.

“Kotalar bize dar, hedefimiz iktidar” kararlılığıyla çıktığımız yolda, Siyasi Partiler Yasası’nda cinsiyet kotası uygulanmasına yönelik başlattığımız çalışmayı biliyorsunuz. İnanıyoruz ki; kadınların eşit temsil hakkını, sizlerle birlikte tabandan örgütleyeceğimiz kitle hareketleriyle elde edeceğiz. Hakkımız olanı alacağız. Bulunduğunuz her alanda güvenceli ve eşit bir yaşamı örerek kadınların sesine ses, nefesine nefes olacağız.

Ülkemizin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, ilk seçimlerde elde edeceğimiz iktidar başarısının kahramanları, biz kadınlar olacağız.

Cesaret biziz. Azim biziz. Emek biziz. Mücadele biziz. Biz kadınlarız. Biz her iki kişiden biriyiz!

Yolumuz açık olsun!

Yolumuz, aydınlık ve eşit yarınların habercisi olsun!

Dostluk ve dayanışma duygularımla,

Aylin Nazlıaka

CHP Parti Meclisi Üyesi

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı

Yorumlar (0)