CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, Bingöl’de partilileriyle bir araya geldi

Bingöl’de Kadın kolları programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Kadın Kolları MYK üyelileri Ayten Gülsever, Fevziye Pehlivan, Necla Erdem, Merve Altınbaş ve çok sayıya partililer katıldı.

SİYASET 07.06.2021, 17:20
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, Bingöl’de partilileriyle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Bingöl’de, bir otelin toplantı salonunda düzenlenen Bingöl CHP kadın kolları başkanı Hatice Anşin ve CHP kadın kolları ile düzenlediği basın toplantısında, Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Bu zor zamanlarda halkımız, yoksullukla, açlıkla ve işsizlikle sınanıyor, ”dedi.

Bingöl’de Kadın kollarına 100 kadınımız kayıtlı üye oldu. Bu üye sayısını artırmak amacıyla çalışmalar yaptığını ve bu çalışmaların olumlu sonuç verdiğini belirten Nazlıaka,”Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Bu zor zamanlarda halkımız, yoksullukla, açlıkla ve işsizlikle sınanıyor. Bu pandemi sürecinde 5 maskeyi bile dağıtamayan ardından verileri yanlış açıklayan, yerli aşı ürettik üreteceğiz diye halkını umutlandıran ve aşılama sürecini yanlış yöneten iktidarla birlikte sorunlar dahada katlandı.

Bu pandemi sürecinde esnafın, çiftçinin, işçinin, emekçinin ve emeklinin sorunları dahada derinleşti. İşte bu sorunlar çığ gibi büyürken birde ülkeyi yönetemeyenler, biz görevini yapanlarda rahatsız olmaya başladık. Burada iyi partinin il başkanı varken hatırlatalım geçenlerde İyi partinin genel başkanı Sayın Akşener, Rize’de saldırıya uğradı. Ülkeyi yöneten öyle bir konuşma yapıyor ki, acaba yanlış mı duyduk diye kulaklarımızı yokladık. Ne diyor? Oh olmuştur, İyi olmuştur, dahası da olacaktır mealinden bir konuşma yapıyor. Burada aslında iki şey amaçlanıyor. Bir tanesi ne yazık ki ülkede derinleşen kutuplaşmayı, ayrıştırıcıyı bizden olan, olmayan tanımlamasını bir kez daha keskinleştirmek. İkinci amaç ise konuşmasında şöyle diyor, Senin Rize’de ne işin var orası benim memleketim demeye getiriyor. Çünkü biz siyasetçilerin alanda olmasından rahatsızlık duyuyor. Oysaki bu ülkenin her karış toprağı hepimizin ve biz siyasetçiler olarak her yere gitmek zorundayız. Halkı dinlemek zorundayız, halka yönelik çözüm önerilerimizi anlatmak zorundayız, halkın derdine deva olmak bizim ana sorumluluk alanımız. Âmâ bizlerin bunu yapmasını engellemek için adeta bir alan tanımlaması yapıyor. Şuraya gidebilirsiniz, bu şehire gidemezsiniz diyor?

Şimdi Bingöl’den seslenelim, bizim için İzmir neyse, Rize’de odur, bizim için Samsun neyse, Sinop neyse, Hatay’da odur, Bingöl neyse, Edirne neyse, Trakya’da odur. Bizler ülkenin her karış toprağında olmaya devam edeceğiz ve sizlerin hakkını hukukunu da savunmaya devam edeceğiz. Hem bu cinsiyetçi, hem de ayrıştırıcı konuşmayı bir kez daha kınıyoruz. Cumhur ittifakı bizim alanda olmamızdan neden rahatsız. Çünkü onlar alanlara çıkamıyorlar. Çıksa her geçen gün kuraklıkta çabası olmuş olan ama hayat pahalılığıyla mücadele etmeye çalışan çiftçiye ne diyecek, emekliye ne diyecek, işçiye ne diyecek, gitsin her gün ben çocuğuma bugün ne yedireceğim derdinde olan kadına ne diyecek, geleceksizlik kaygısı duyan iş bulamadığı için umudunu yitiren gençlerimize ne diyecek, biz bunu sadece sahada görmüyoruz. Anketlerde doğruluyor ve buna göre Cumhur ittifakı her geçen gün eridikçe eriyor. “şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın Yapılan toplantının ardından Parti üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirip, Bingölspor atkısı ve takım forması hediye edildi.

Yorumlar (0)