banner773

CHP Kadın Kolları Başkanı Köse'den tepki çeken paylaşım!

CHP'de 14. Olağan Kadın Kolları Kurultay'ı öncesi mevcut Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse'den tepki çeken paylaşımlar geldi.

SİYASET 03.08.2020, 11:22
CHP Kadın Kolları Başkanı Köse'den tepki çeken paylaşım!


Gazete Kritik / Ankara - CHP'de geçen hafta yapılan 37. Olağan Kurultay sonrası bu haftada 14. Olağan Kadın Kolları Kurultayı gerçekleşecek.09 Ağustos saat 10:00'da Bilkent Odeon’da seyircisiz olarak yapılacak kurultay öncesi mevcut Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepki topladı


ALGI YARATMAK ÜZERİNE
Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Gaziantep,Osmaniye, Adana,Mardin, Van ve Adıyaman olmak üzere güneydoğu kadın kolları üyelerinin kendisine toplu destek verdiğini belirterek kurultay öncesi algı yarattı. 


CHP TARİHİNDE YOK!
Öte yandan CHP tarihinde bir kadın kolları genel başkanının bu şekilde paylaşım yaptığı görülmediği ifade ediliyor. Köse'nin paylaştığı illerde bazı kurultay delegeleri burum durumdan rahatsız olduğu da belirtiliyor.


GÜLSEVER KORKUSU
CHP mevcut Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse'nin en büyük rakibi  Ayten Gülsever olarak görünüyor. Gülsever'in kısa sürede 81'e yakın örgütü ziyaret etmesi ve büyük bir karşılık görmesi nedeniyle Köse'nin böyle bir adım attığı ve delegeleri etkilemek istediği biliniyor.CHP'de bir çok ilde kadın örgütlerinin desteğini alan Gülsever'in hafta sonu yapılacak kurultayda en güçlü aday olarak gözüküyor.

Yorumlar (0)