CHP-İYİ Parti Millet İttifakı'nda Bursa Kadın Dayanışması

Millet İttifakı'nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İYİ Parti Bursa Kadın Kolları ve il-ilçe yöneticileri bir araya gelerek, seçime dönük çalışmaları ele aldı.

SİYASET 02.03.2019, 00:37 02.03.2019, 00:37
CHP-İYİ Parti Millet İttifakı'nda Bursa Kadın Dayanışması

 

Ramada Otel'de gerçekleşen toplantıya Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem ile Gürsu Belediye Başkan Adayı Funda Türkcoş Pekiner de konuk oldu.

CHP Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula toplantıda yaptığı konuşmada, AKP'li Büyükşehir Adayı Alinur Aktaş'ın İnegöl'de yaptığı skandal açıklamaların, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş ayarları ve değerleriyle açıkça oynanmakta olduğunu gösterdiğini vurguladı.

Özkula şunları söyledi:
"Tek adam diktasını yıkmak elbette ki kadınların elinden olacaktır. Genel Başkanlarımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener bu gidişata dur diyerek, sorumluluk bilinciyle bir araya gelip Millet İttifakı'nı oluşturmuştur. İYİ Partili kadın arkadaşlarımızla yola çıktık. Her alanda işbirliği içerisinde olacağız. Birbirimizi destekleyeceğiz. Ta ki martın sonunda baharı görene kadar."

İYİ Parti Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından Sorumlu Bursa İl Başkan Yardımcısı Semra Doğan ise CHP ve İYİ Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı'nın 23 büyükşehir ve 28 il olmak üzere 51 ildeki belediye seçimlerinde işbirliği halinde yükseldiğinin altını çizdi.

Kadınların katılmadığı hiçbir mücadelenin başarıya ulşamayacağını kaydeden Doğan şunları söyledi:
"Şimdi önümüzde 1 ay gibi kısa bir süre kaldı. CHP'li ve İYİ Partili kadınlar olarak bizler; çocuklarımızın geleceği için, adil ve hakça yönetilecek Türkiye için, güzel Bursamızın makus talihini değiştirerek daha yaşanabilir bir Bursa için, Büyükşehir adayımız Mustafa Bozbey'in 20 yıllık çok başarılı belediyecilik tecrübesini tüm Bursa'ya hakim kılabilmek için, tüm ilçelerimizde kenetlenerek, bizi zafere götürecek bu yolda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmamalıyız."

Yorumlar (0)