CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çiftçilere seslendi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, mart ayında vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinlemek için yurt gezisine başlayacak. Partisinin vekil çıkaramadığı 24 kente gidecek. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun ilk durağı Aksaray oldu. Aksaray'da çiftçilere seslenen Kılıçdaroğlu, "Sözüm var, o faizlerin tamamını sileceğim, sadece anaparayı ödeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

SİYASET 25.02.2021, 13:45 25.02.2021, 13:51
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çiftçilere seslendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aksaray'daki programı kapsamında çiftçilerle bir araya geldi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Tarım Kredi'ye olan borçlarla ilgili olarak çiftçilere, "Sözüm var, o faizlerin tamamını sileceğim, sadece anaparayı ödeyeceksiniz" dedi.

Yeşiltepe beldesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Tahsin Çelik ile makamında bir süre görüştü. Kılıçdaroğlu, daha sonra belde meydanında çiftçilerle bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, çiftçinin 20 kat fakirleştiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Araban olmayabilir ama günde 3 öğün yemek yemek zorundasın. Bizi besleyecek olan kim? Çiftçiler. Her alanda üreten çiftçilere destek olmak zorundayız. Eğer bir ülke buğdayını, arpasını, mercimeğini, nohudunu, baklasını, canlı hayvanını, etini dışarıdan ithal ediyorsa o ülke iflah olmaz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)