CHP'de o isimlerin güven tazelemesi bekleniyor!

CHP'de dün gerçekleşen genel başkanlık seçimleri sonrası bugün de Parti Meclisi ve YDK seçimleri yapılacak.

SİYASET 26.07.2020, 11:54 26.07.2020, 12:29
CHP'de o isimlerin güven tazelemesi bekleniyor!

Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Kurultayı'nda ikinci günde merakla beklenen konu Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesi oldu.
Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde yer alan isimler teker teker aranıp adaylık için başvuru yapmaları gerektiği söylendi. Saat 10:15'da adayların başvuru süreleri sona erdi.

O İSİMLERİN GÜVEN TAZELEMESİ BEKLENİYOR

MYK Üyelerinden Faik Öztrak, Ünal Çeviköz, Bülent Kuşoğlu, Onursal Adıgüzel, Yunus Emre gibi isimlerin yanı sıra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu imza sürecinde devirmek isteyen muhalif gruba karşı direnen isimlerin başında yer alan isimlerden biri olan Tuncay Özkan'ın, yanı sıra Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekilli Erdoğan Toprak, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın yüksek oyla liste başı olması bekleniyor.

YENİ İSİMLER DİKKAT ÇEKİYOR

Kılıçdaroğlu'nun "hak hukuk adalet" sloganı ile başlattığı Adalet Yürüyüşü'ndeki şarkıyı okuyan Bursa'nın çalışkan vekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Meclis'te Özgür Özel'e saldıran ülkücü Olcay Kılavuz'u yumruğu ile durduran Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik, Gazeteci Yazar Necdet Saraç, İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nu bir an bile yalnız bırakmayan Gökan Zeybek, Özgür Karabat ve Turan Aydoğan ve CHP'nin en genç milletvekili Aysu Bankoğlu'nun Parti Meclisi'ne yüksek oyla girmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)