CHP Antalya Örgütleri Bir Arada!

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, görevde bir yılı geride bırakması dolayısıyla gerçekleştirdiği değerlendirme toplantılarına ilçe başkanlarıyla devam etti. Gazipaşa’dan Kaş’a 19 ilçe başkanının bir araya geldiği toplantı sonrası Bayar, “Bizi iktidara götürecek olan birlik ve beraberliğimizdir” dedi.

SİYASET 12.02.2021, 11:55
CHP Antalya Örgütleri Bir Arada!

Antalya’da, görevde bir yılını geride bırakan Nusret Bayar başkanlığındaki CHP İl Yönetim Kurulu, önceki gün kendi aralarında gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısının ardından dün 19 ilçe başkanıyla buluştu. İl Başkanı Bayar’ın çağrısıyla gerçekleşen toplantıya Gazipaşa’dan Kaş’a ilçe başkanları eksiksiz katıldı. Toplantıya, Kumluca’dan İlçe Başkanı Arif Kocacık’ın devam eden covid-19 karantinası süreci ve İbradı’dan İlçe Başkanı Selim Özaltın şehir dışında bulunması nedeniyle ilçe başkan vekilleri katıldı. İl başkanlığında gerçekleşen buluşma yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantıda, hem CHP örgütlerinin covid-19 salgını altında geçen bir yıllık çalışma süreci değerlendirildi hem de yeni çalışma dönemine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

“CHP Bir Arada Durabilmenin Adıdır”

İl Başkanı Bayar, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede CHP örgütlerinin birlik ve beraberlik içinde Antalya’dan büyük iktidar yürüyüşüne destek verdiğini söyledi. CHP Antalya il yönetimi olarak geçen yıl 9 Şubat’ta gerçekleştirdikleri kongreyle görevi devraldıklarını hatırlatan Bayar, bir yılı geride bırakmaları dolayısıyla bir toplantılar dizisi gerçekleştirdiklerini söyledi. Önce il yönetim kurulunu topladıklarını ardından ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini belirten Başkan Bayar, her iki toplantıda da Antalya örgütlerinin bir ve beraber olduğunu görmenin çok önemli olduğunu dile getirdi. “Bizi iktidara götürecek olan birlik ve beraberliğimizdir” diyen Başkan Bayar, “Yaşamakta olduğumuz pandemi dönemini bir kez daha gösterdi ki, CHP halkın partisidir. CHP, dayanışmanın, tüm zorluklara rağmen bir arada olmanın, birlikte durabilmenin adıdır” dedi.

“Ülkemizin Geleceği İçin İktidar Olmaya Mecburuz”

Dünyanın pandemi nedeniyle çok farklı bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Bayar, ancak her ülkenin pandeminin neden olduğu sosyo-ekonomik sarsıntıları aynı şekilde yaşamadığını dile getirdi. Türkiye’nin bu dönemi en ağır yaşayan ülkelerin başında geldiğini dile getiren Bayar, bunda iktidarın tercihleri kadar beceriksizliğinin belirleyici olduğunun altını çizdi.  AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaşanan sorunları artık “Yok öyle şey” diyerek reddetme yolunu seçtiğini kaydeden Bayar, “Neden oldukları tahribatı onarmak CHP’nin yüzü insanlarına, mahallesine, sokağına dönük belediyelerine düşmüştür. Bu konuda çarpıcı olması açısından, Antalya Büyükşehir Belediyemizin, belediyeden sosyal yardım alan ailelerin üniversite sınavına hazırlanan çocuklarının 2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı ücretlerini karşılayacağını hatırlatmak isterim. Erdoğan, toplumu kutuplaştırmak için sözün bataklığında, dibe doğru çökerken milyonları bir arada tutmak partimize ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na düşmüştür. Bir yanda belediyelerimiz diğer yanda parti örgütlerimiz sarsıcı olduğu kadar hepimizi derinden kaygılandıran olayların yaşandığı bu dönemde ülkemizin geleceği için iktidar olmaya mecburuz. Bu yürüyüşte, gösterdikleri emek ve dayanışmaları için partililerimize ve destekleri dolayısıyla vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu. Başkan Bayar, ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından il binasından Güllük Caddesi’ne esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, ilçe başkanlarının yanı sıra belediye meclis üyeleri ve il yöneticileri de yer aldı.  

Yorumlar (0)