banner773

Bomba iddia: Özür dilediği için fırça yiyen Fahrettin Koca istifa ediyor, yerine o geliyor...

Ankara Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını verdiği fısıltılarıyla çalkalanıyor. Koca'nın çok kısa süre sonra görevinden ayrılacağı iddia ediliyor.

SİYASET 28.02.2021, 11:38 28.02.2021, 11:48
Bomba iddia: Özür dilediği için fırça yiyen Fahrettin Koca istifa ediyor, yerine o geliyor...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Pandemi sürecinde ilk zamanlarda kamuoyunda çok olumlu bir izlenim verdi. Zaman zaman Bilim Kurulu, zaman zaman zaman da diğer bakanlarla görüş ayrılığına düşen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca çoğunlukla soğukkanlılığını korudu.

Geçen yılın Haziran ayında Süleyman Soylu ile görüş ayrılığına düşen ve istifa ettiği haberleri yoğunlaşan Fahrettin Koca, Erdoğan'ın devreye girmesiyle görevini sürdürdü.

Medyafaresi'nin haberine göre; aşırı kalabalık AKP Kongreleri sırasında sesi çıkmayan, ancak bu durumdan rahatsızlığı bilinen Bakan Koca, Emin Saraç'ın cenazesinde sosyal mesafe kurallarına uyulmadığına ilişkin eleştirilere özür dileyerek karşılık vermişti.

 Bu özür nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki önemli bir  kişinin Bakan Koca'ya "Cumhurbaşkanımızın bulunduğu yerde özür dilemek uygun kaçmadı" diye sitem ettiği öğrenildi.

Fahrettin Koca'nın bu kişiye, "Zaten istifamı gönderiyorum" dediği kaydedildi.

REKTÖR ERDÖL , KOCA'NIN YERİNE GELECEK İDDİASI

İddiaya göre Koca'nın görevden affı kısa sürede açıklanacak. Koca'nın yerine de Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Cevdet Erdöl'ün getirileceği konuşuluyor.

Yorumlar (0)