banner773

Bomba iddia: Erdoğan Soylu'yu Peker için daha önceden uyarmış

Gazeteci Deniz Zeyrek; AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Sedat Peker konusunda konuşmaması için uyardığını öne sürdü.

SİYASET 07.06.2021, 13:46 07.06.2021, 14:01
Bomba iddia: Erdoğan Soylu'yu Peker için daha önceden uyarmış

Halk TV'de 'Perdenin Önü Arkası' programında konuşan Sözcü gazetesi yazarı Zeyrek, 'AKP içinden aldım' dediği Süleyman Soylu hakkındaki bilgiyi paylaştı.

Sedat Peker'in yayımladığı videolarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almaya devam ediyor.
Peker'in tüm iddialarına Bakan Süleyman Soylu, TRT Haber ve HaberTürk kanallarında cevap vermişti. Olaya ilk başta sessiz kalan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise "Terör örgütleri gibi, suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız." ifadeleri ile Süleyman Soylu'nun yanında olduğunu belirtmişti.

AKP kulislerinde yer alan iddialara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan Süleyman Soylu'yu Sedat Peker konusunda daha önce uyardı.

"ERDOĞAN SOYLU'YU PEKER KONUSUNDA UYARDI"

Gazeteci Deniz Zeyrek yeni bir kulis haberi gündeme getirdi. Zeyrek'in iddialarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Soylu'yu Sedat Peker hakkında konuşmaması için uyardı. 

Bakan Soylu'nun son günlerde sosyal medyadan da herhangi bir açıklama yapmadığına dikkat çekilen programda Zeyrek, "Bence Süleyman Soylu, Sedat Peker ile polemiğe girerek bu tartışmaların çıtasını çok yükseltti. AK Parti'den aldığım bir bilgi; Cumhurbaşkanı, Soylu'yu artık bu konuda ekranlar karşısında konuşmaması için uyarmış. AK Parti'de bu konuşuluyor" iddiasında bulundu.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan ve kulis bilgisi paylaşan Deniz Zeyrek şöyle konuştu:

"Biz buradan hep 'Siz açıklamazsanız Peker açıklayacak' esprisini yaptık. Ona gidiyor durum. Muhtemelen de çıkıp diyecek ki o siyasetçi, 'Biz o paraları şöyle bir hayır işinde kullandık. Ben onu kendim almıyordum' diyecek.

Yorumlar (0)