banner773

Berat Albayrak cephesi Soylu'yu fena ezdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuk olduğu Habertürk'teki program bugünkü gazete manşetlerinde de yer aldı. Eski Bakan Berat Albayrak'a yakınlığıyla bilinen Sabah'ta Soylu'ya ayrılan yer dikkat çekti.

SİYASET 25.05.2021, 11:48 25.05.2021, 12:00
Berat Albayrak cephesi Soylu'yu fena ezdi

Bakan Soylu, Sedat Peker'in iddialarının ardından Habertürk'e konuk oldu.  Milyonların ekranlara kilitlendiği programda İsmail Saymaz, Merdan Yanardağ, Mehmet Akif Ersoy, Kübra Par, Veyis Ateş gibi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Peker'in art arda çektiği videolarda Bakan Soylu hedef alınmıştı.

Bu sebeple Soylu'nun Peker'in iddialarınane yanıt vereceği merak ediliyordu.Programa sosyal medyadan da büyük ilgi vardı.İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteler ise Soylu'nun açıklamalarına 'yeterli' ilgiyi göstermedi.

Günboyu'nda yer alan habere göre; Akşam ve Yeni Şafak gazetesi manşetinde Soylu'ya hiç yer vermezken; Sabah Gazetesi'nin manşetinde 3. sayfa haberlerinin bile altında bir buçuk sütun olarak yer ayırmasını dikkat çekti.Bilindiği üzere Sabah Gazetesi'nin sahibi Berat Albayrak'ın abisi olan Serhat Albayrak'tır. 

Yorumlar (0)