Başkan Bozkaya: Partimizi İktidara Taşımak İçin Durmadan Çalışacağız

CHP’nin Sultanbeyli İlçesinde Başkanlığa seçilmiş olan Hayati Bozkaya mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldı.

SİYASET 25.12.2019, 18:36
Başkan Bozkaya: Partimizi İktidara Taşımak İçin Durmadan Çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi ilçelerdeki kongrelerine devam ediyor. Son olarak Sultanbeyli ilçesinde geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen ilçe kongresinde Hayati Bozkaya seçilmişti. CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı olarak seçilmiş olan Bozkaya, mazbatasını yeni yönetim kurulu üyeleriyle beraber ilçe seçim kurulundan aldı.

Konu ile alakalı sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hayati Bozkaya, ilçe Seçim Müdürlüğü’nden mazbatayı alıp göreve resmen başladıklarını, yeni dönemin ilçeye ve örgüte hayırlı uğurlu olmasını dilediğini ifade etti.

Canımızı Dişimize Takacağız

Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelebilmesi için gereken tüm fedakarlığı yapacaklarını ve canlarını dişlerine takarak çalışacaklarını belirten Bozkaya bundan kimsenin şüphesinin olmamasını, yaptıkları çalışmalara tüm hemşerileri ve örgütü davet ettiklerini ve iktidara uzanan bu yolda hep beraber yürüyüp mücadele vereceklerini dile getirdi.

Ayrıştırmacı olmayacaklarını ve herkesi kucaklayacaklarını vurgulayan Başkan Bozkaya, kendilerine layık görülen bu görevi yeni yönetim kurulu ve tüm üyelerle güzel bir şekilde yürütürken her zaman ‘nasıl daha iyi olabilirizin’ peşinde olacaklarını söyledi ve herkese teşekkür etti.

Yorumlar (0)