Ayten Gülsever'den Anadolu çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolu MYK Enerji Uzmanı Ayten Gülsever, Elazığ depreminde yakınlarını kaybeden Pınar Kalay ve Gülsüm İnce'yi ziyaret etti.

SİYASET 17.11.2020, 17:00 17.11.2020, 17:27
Ayten Gülsever'den Anadolu çıkarması

CHP'li Ayten Gülsever, Elazığ depreminde Kalay Apartmanı'nda enkazdan yaklaşık 13 saat sonra sağ olarak kurtarılan Gülsüm İnce'yi ve yakınlarını kaybeden Pınar Kalay'ı ziyaret ederek bu süreçte yaşanılan sıkıntıları ve beklentileri konuştu.

 Gülsever, Elazığ Kadınları Derneği’ni (ELİKAD) AGİFED'i (Anadolu Girişimci İş Kadınları Dernekleri Federasyonu), DOGUNSİFED'i ((Doğu Güney Doğu Anadolu Sanayici İş Adamları Dernekleri Federasyonu), başkanı Yasemin Genç ve Ağın Kadınları Tarımsal Kalkınma Koooaretifi'yle bir araya geldi.

Yasemin Genç ile yapılan görüşmede Gülsever, deprem sonrası ve pandemi süreci iş istihdamları,kadın ve genç çalışanların durumları, kadınların iş hayatında ki yeri konularını görüştü.

Ağın Kadınları Tarımsal Kalkınma Koooaretifi kurucusu Samiye Genç ile yapılan görüşmede Ayten Gülsever, bölgesel ürünlerin üretim ve pazarlaması ve ilçede kadınlara katkıları konularında bilgi aldı.

Yorumlar (0)