Arınç'ın o konuşmasının ses kaydı ortaya çıktı! Erdoğan'ı kızdıracak sözler...

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Twitter hesabından paylaştığı ses kaydında AKP'lileri adeta çıldırtacak açıklamalarda bulundu. Arınç, paylaştığı ses kaydında "Bugün bizim en büyük sıkıntımız, maalesef dünün mağdurlarının, bugün mağrur olmasıdır. Dünün fakirlerinin bugün zenginlikten gözlerinin kamaşmasıdır." ifadelerini kullanıyor.

SİYASET 08.02.2021, 14:56 08.02.2021, 15:05
Arınç'ın o konuşmasının ses kaydı ortaya çıktı! Erdoğan'ı kızdıracak sözler...

TBMM eski Başkanı ve AKP'li Bülent Arınç, Necmettin Erbakan’ın arkadaşlarından Fehim Adak’ın ölüm yıl dönümünde mezarı başında yapılan anma törenine katıldı.

Törenin ardından burada yaptığı konuşmanın ses kaydını resmi Twitter hesabından paylaşan Arınç, "Bizim bugün en büyük sıkıntımız maalesef dünün mağdurlarının bugün mağrur olmasıdır. Dünün fakirlerinin bugün zenginlikten gözlerinin kamaşmasıdır." ifadelerini kullanıyor.

Bülent Arınç'ın konuşmasına şöyle devam ediyor:

"Ve bugünkü yaşantı içerisinde ne varsa kaybetmiş olmalarıdır. Dünün mücahitlerinin daha sonra müteahhit, daha sonra müşahit olduğu bir noktadayız. Burada kalsalar bile iyi. Ona bile şükredeceğiz. Dünya için her şeylerini feda etmiş bir kalabalık topluluk var karşımızda. Ama toplasan yüzbinlerini, içinden bir tane bile Fehim Adak çıkmaz."

TWİTTER HESABINDAN PAYLAŞTI

Arınç'ın AKP'lileri de hefe aldığı açıklamalarını resmi Twitter hesabından paylaşması dikkat çekti.

Arınç, paylaşımına "Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, devlet eski bakanı Dr. Sacit Günbey ve Millî Görüş camiasından dostlarımızın katıldığı hatim duası ve anma toplantısında bendeniz de bir konuşma yaptım. Birlikte olduğumuz günler ve hatıralar hürmetine konuşmamı aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz." notunu düştü.

Yorumlar (0)