ANAVATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÇELEBİ'DEN EMİNE BULUT PAYLAŞIMI

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Kırıkkale'de eski eşi tarafından çocuğu yanında vahşice katledilen Emine Bulut cinayetine tepki olarak Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu.

SİYASET 23.08.2019, 21:10
ANAVATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÇELEBİ'DEN EMİNE BULUT PAYLAŞIMI

Kırıkkale'de, eski eşi Fedai Baran (43) tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un (38) ,ölmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüsü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntüde Emine Bulut'un, "Ben ölmek istemiyorum" feryadı ile o an yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağlaması yürekleri dağladı.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Kırıkkale’de yaşanan Emine Bulut cinayeti ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. 
Anavatan Partisi genel başkanı İbrahim Çelebi Emine Bulut cinayeti ile Sosyal Medya hesabında paylaştığı mesaj da “Memleketimde bir insanlık ayıbının, bir vahşetin yaşanması acımı,üzüntümü,tepkimi kat be kat arttırmıştır. Bu tür trajedilerin bir daha yaşanmaması için topyekün toplumu bilinçlendirelim, bilinçlendireceğiz. Başka masumlar ölmesin.

Yorumlar (0)