Ali Babacan: Hükümet memleketi ayrıştırarak yönetiyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Yenimahalle’de Batıkent semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

SİYASET 21.01.2022, 13:38 21.01.2022, 13:40
Ali Babacan: Hükümet memleketi ayrıştırarak yönetiyor

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Yenimahalle’de vatandaşın sorunlarını dinledi. Devleti yönetenlerin yaptığı ayrımcılıktan yakınan bir vatandaş, “Kesinlikle ayrım olmayacak. Ayrım olunca Türkiye bu duruma düşüyor” dedi. Babacan ise “Şu andaki hükûmet artık memleketi ayrıştırarak yönetiyor” yorumunu yaptı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Yenimahalle’de Batıkent semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. “Pazara geldim ama bir şey almadan gidiyorum çünkü bir şey alamıyorum ki” diyerek elindeki iki poşeti gösteren vatandaşla Babacan arasında şu diyalog yaşandı:

“Vatandaş: Alevi, Sünni, Laz, Çerkes, Arap… Kesinlikle ayrım olmayacak. Ayrım olunca Türkiye bu duruma düşüyor.

- Babacan: Şu andaki hükûmet artık memleketi ayrıştırarak yönetiyor.

- Vatandaş: Orayı kazanmış insanlar o noktalara gelmezse Türkiye bu duruma gelir. Çocuklarımız emek verdi, çalıştı. Hak ettikleri yerlere başka birileri yerleşiyor. Çocuklarımızın hakkı yendi. Helal etmiyorum baştakilere.

- Babacan: Biz mülakatı kaldıracağız. KPSS’de yazılı neyse o, hak eden girecek." (ANKA)

Yorumlar (0)