Akşener: 'Erdoğan'ın canı sokağa çıkma yasağı istedi ve ilan edildi'

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada sokağa çıkma yasağının duyurulma zamanını eleştirerek, "Sayın Erdoğan'ın canı sokağa çıkma yasağı istedi ve ilan edildi" dedi.

SİYASET 12.04.2020, 13:45
Akşener: 'Erdoğan'ın canı sokağa çıkma yasağı istedi ve ilan edildi'

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Devlet bu zamanlarda lazımdır, geçmişte böyle olmuştur. Bundan 60 gün önce sahra hastaneleri ilgili çalışmalara başlayın dedik." dedi. 

Akşener, "Açıklanan ekonomik paket yetmez genişletin dedik. Devlet millet böyle zamanda milleten para istemez dedik" diye konuştu. 

Akşener, "Gördük ki iktidarın bir pandemi senaryosu bile yokmuş, ülkeyi de krizi yönetemez olmuş. Bu durumun son örneğine cuma akşamı hep beraber şahit olduk. İçişleri Bakanlığı 31 ile sokağa çıkma yasağını 22.00'de duyurdu. Belediyelerin durumdan haberi olmadı. Bilim Kurulu'nun bile haberi olmadı." şeklinde konuştu. 

Akşener'in açıklamaları şöyle: 

"Sayın Erdoğan'ın canı sokağa çıkma yasağı istedi ve ilan edildi.  Dönüp milleti azarlamaya hakkınız yok. Vatandaşa stok yapma deyip iki saat kala sokağa çıkma yasağı ilan ederseniz onlar da sokağa çıkar."

Yorumlar (0)