AKP'li kimliğiyle bilinen oyuncu, Soylu'yu desteklediği için Albayrak'ın kendisine karşı sahte bir hesap açtırdığını iddia etti

AKP'li kimliğiyle bilinen oyuncu Recep Terzi dün gece (19 Mayıs'ta) Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Terzi tweet dizisinde, kendisi aleyhinde paylaşımlar yapan bir hesabın Albayrak'ın talimatıyla kurulduğunun söylendiğini belirtti. Terzi Albayrak'a bunun gerekçesi olarak "Benim özelimi ifşa eden hesabın sizin talimatınızla açıldığı söyleniyor; Süleyman Soylu'ya destek tweet'leri attım diye mi?" sorusunu sordu.

SİYASET 20.05.2020, 16:16 20.05.2020, 16:20
AKP'li kimliğiyle bilinen oyuncu, Soylu'yu desteklediği için Albayrak'ın kendisine karşı sahte bir hesap açtırdığını iddia etti

AKP'li kimliğiyle bilinen oyuncu Recep Terzi dün gece (19 Mayıs'ta) Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Terzi tweet dizisinde, kendisi aleyhinde paylaşımlar yapan bir hesabın Albayrak'ın talimatıyla kurulduğunun söylendiğini belirtti. Terzi Albayrak'a bunun gerekçesi olarak "Benim özelimi ifşa eden hesabın sizin talimatınızla açıldığı söyleniyor; Süleyman Soylu'ya destek tweet'leri attım diye mi?" sorusunu sordu.  

Terzi olayla ilgili bir başka tweetinde de Albayrak'a kendisine yapılanın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdiği için mi olduğu sorusunu yineledi. Terzi şöyle yazdı;"Bütün bunlar Süleyman Soylu'ya destek tweetleri attım diyemi Bakanım! Sizin kayın babanız ve makamınız varsa benim de yerin göğün her şeyi yoktan var eden ve her şeye hakkıyla güce yeten Rabbim var."

Yorumlar (0)