banner773

AKP'li Güvenç AKP’li vekil Berat Albayrak’ı eleştirenlere ‘köpek’ dedi

Türkiye’de dolar ve euronun çok hızlı yükselmesi ile birlikte eleştilerin odağı bir kez daha Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Albayrak ve Erdoğan yıllardır doların ve euronun düşeceğini söylüyorlardı. AKP Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ise Albayrak'ı eleştirenlere, "köpek" dedi

SİYASET 07.08.2020, 10:50 07.08.2020, 10:56
AKP'li Güvenç AKP’li vekil Berat Albayrak’ı eleştirenlere ‘köpek’ dedi

Dün 7.28'i aşarak tarihi zirvesine yükselen dolar/TL günü de 7.25'ten kapatmıştı. Doların ana para birimleri karşısındaki ortalama değerini gösteren dolar endeksi dün 2 yılın dibine gerilemesine rağmen TL karşısında bu tarihi rekor geldi.

Dolar/TL yeni güne de 7.27'nin üzerinde başladı. Euro 8.61, Sterlin ise 9.53 lira civarında açılış yaptı.

Türkiye’de dolar ve euronun çok hızlı yükselmesi ile birlikte eleştilerin odağı bir kez daha Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Albayrak ve Erdoğan yıllardır doların ve euronun düşeceğini söylüyorlardı.

Sosyal medyada ise her iki isme yönelik de yoğun eleştiriler oldu.

EKONOMİYİ VE ALBAYRAK’I ELEŞTİRENLERE ‘KÖPEK’ DEDİ

#beratalbayrakistifa etiketine Twitter’da binlerce mesaj paylaşıldı. Çok sayıda ünlü isim ve uzman da Albayrak’ın videolarını paylaşarak tepki gösterdi.

Albayrak’a AKP içerisinde sahip çıkmaya çalışan AKP Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Albayrak’ı ve ekonomiyi eleştirenlere ‘köpek’ dedi. Güvenç paylaşımında, "Köpekler havladı diye atlar ölmez… #BeratAlbayrakYanındayız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)