banner773

AKP'den erken seçim açıklaması: 'Bir açığı kapatmaya çalışıyoruz...'

AKP Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı "Teşkilat Akademisi" eğitimleri kapsamında Kars'ta bulunan AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, erken seçim açıklamasında bulundu.

SİYASET 23.10.2021, 11:07
AKP'den erken seçim açıklaması: 'Bir açığı kapatmaya çalışıyoruz...'

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Kars'ta bulunan bir kafede basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Erken seçim iddialarına yanıt veren Ataş, ''Bu eğitim faaliyetleri yapılınca insanların akıllarına şu geliyor 'erken seçim mi var sahaya inildi' diye, hayır biz her zaman sahalarda olan bir partiyiz ama salgın sürecinde sahalara arzu ettiğimiz şekilde inemedik, bu açığı kapatmaya çalışıyoruz. Türkiye'de seçim haziran 2023 yılında inşallah yapılacak. Şu anda gündemimizde bir seçim yok'' diye konuştu.

"BANA GÖRE TÜRKİYE'NİN SEÇİME İHTİYACI YOK"

Ataş, ''Türkiye'nin bana göre şu anda seçime ihtiyacı yok. İnşallah 2023 yılında gelecek 100 yılı şekillendirecek en önemli eşiği aşarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'yi yeni hizmetlerle buluşturmanın gayreti içinde olacağız'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)