banner758

AKP'de toplu istifa şoku: Gelecek Partisi'ne katıldılar

Ak Partiden istifa edip Gelecek Partisine katılan 30 yeni üyenin üye katılım töreninde konuşan İl Başkanı Fatih Sevindik, Gelecek Partisine toplu katılımların yükselerek artacağına vurgu yaptı.

SİYASET 13.05.2022, 10:46
AKP'de toplu istifa şoku: Gelecek Partisi'ne katıldılar

 Sevindik, "Türkiye’de siyasetin, ekonominin çıkmazda olduğu, insanımızın yarına dair bir güven ve umut problemi yaşadığı bir zaman diliminde, başta Ak Parti seçmeni olmak üzere bütün partilerin tabanında yeni siyasi arayışlar var. Bu siyasi parti arayışlarının neticesinde bugün partimize toplu katılım oldu. Bu katılımlar hem umutlarımızı diri tutmamızı hem sorumluluğumuzu artırıyor hem de yarına dair daha çok çaba göstermemiz gerektiğini ortaya koyuyor" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik sözlerine şöyle devam etti; "Milletimizin emrinde ve hizmetinde yürüdüğümüz bu yolda aramıza yeni katılan yeni üyelerimize hoş geldiniz diyorum. Partimiz temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, ayrımcılıkların son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu Gelecek teması ile yola çıkmıştır. Türkiye'nin çözülemeyecek olan hiçbir sorunu yoktur. Sayın Genel Başkanımız Prf. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde gece gündüz demeden tüm teşkilatımızla insanlarımızın sıkıntılarına ortak seslerine soluk oluyoruz. Birlik ve beraberlik içinde şehrimizin geleceğine değer katmaya devam edeceğiz" dedi.

Rozetleri Gelecek Partisi Karasu ilçe Binasında Takıldı

Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk ise yeni üyelerin kendilerine güç vereceğini, ilçe teşkilatı olarak Karasu için hep birlikte daha güçlü çalışacaklarını vurguladı. Salim Direk "Bu yeni katılımlar ile teşkilat olarak hedefimize daha çok yakınlaştık ve güçlendik. Bu katılımlar müjdeleri de beraberinde getiriyor. Genel Başkanımız Prf. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun gösterdiği gelecek temalı hedeflerin hemşehrilerimiz tarafından desteklendiğinin birer göstergesidir. Dikkat ederseniz partimize her bölgeden katılımlar gerçekleşmekte. Sakarya'da ve ilçemiz Karasu'da partimize katılımlar sürecek." ifadelerini kullandı.

Bugün iktidar partisinden istifa edip Gelecek Partisine katılan 30 Yeni Üyenin Rozetlerini Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik, Karasu İlçe Başkanı Salim Direk ve Sakarya İl Kadın kolları Başkanı Sevinç Görmez taktı.

Yorumlar (0)