AK Parti Sözcüsü Çelik: ODTÜ'lü gençler hakkında açılan dava geri çekilecektir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, mezuniyet töreninde açtıkları pankartın ardından gözaltına alınan ODTÜ'lü öğrenciler hakkında açılan davanın geri çekileceğini açıkladı.

SİYASET 16.10.2018, 20:48 16.10.2018, 20:48
AK Parti Sözcüsü Çelik: ODTÜ'lü gençler hakkında açılan dava geri çekilecektir

AK Parti MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü yerel seçimlere yönelik olarak yaptığı açıklamada, Her iki parti de, Cumhur ittifakı konusunda hassastır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü, "Bu ittifakın ortaya koyduğu siyasal tutumun milletimize daha büyük hizmetler gerçekleştireceği konusunda kesin mutabakat vardır" dedi.

'AF İLE İLGİLİ BİR ÇALIŞMA YAPILIYOR'

Çelik, MHP'nin af teklifine ilişkin olarak, "Kimsenin kişisel olarak uğradığı haksızlığı affetme yetkisine biz sahip değiliz, bu yaklaşımı gözeterek bir çalışma yapılıyor" açıklamasında bulundu.

'ODTÜ'LÜ ÖĞRENCİLERE KARŞI AÇILAN DAVA CUMHURBAŞKANIMIZIN AVUKATLARI TARAFINDAN GERİ ÇEKİLECEKTİR'

AK Parti sözcüsü, ODTÜ mezuniyet töreninde "Tayyipler Alemi" karikatürünün yer aldığı pankartı açan öğrencilere ilişkin yaptığı açıklamada, "ODTÜ'lü öğrencilere karşı açılan dava Cumhurbaşkanımızın avukatları tarafından geri çekilecektir" dedi.

'HERKES EMİN EMİN OLSUN, BU MESELE NET BİR ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKACAKTIR'

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cemal Kaşıkçı'nın ortadan kaybolması sonrası Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nde devam eden aramaya yönelik olarak yaptığı açıklamada, "Bütün kurumlarımız olayın aydınlatılması için etkili bir çalışma yürütüyor. Şundan herkesin emin olması gerekir, bu mesele net bir şekilde açığa çıkacaktır. Herhangi bir şekilde bu meselenin örtülmesi, kapatılması, zamana bırakılması gibi bir şey söz konusu değildir. Bunun tam olarak açığa çıkması için her şeyin yapılacağını ve dünya ile açık şekilde paylaşılacağını ifade edebilirim. Türkiye, bağımsız soruşturmasını yürütüyor. (Suudi Arabistan) Konsolosun dokunulmazlığı var, dolayısıyla herhangi bir şekilde seyahatinin engellenmesi söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.

'CHP'NİN İŞ BANKASI HİSSELERİNİN DEVRİNDE HUKUKİ AÇIDAN BİR PROBLEM YOK'

AK Parti Sözcüsü Çelik, "CHP'nin İş Bankası hisselerinin devrinde hukuki açıdan bir problem yok" dedi.

Çelik,"Yapılacak düzenlemeyle esas İş Bankası kendi itibarını korumak açısından bu tartışmaların dışına çıkarılacaktır" yorumunda bulundu.

Yorumlar (0)