banner773

Vegan Yaşamın En Tatlı Lezzeti Sorbe Dondurmalar

Serez Dondurmacısı, meyvelere sorbe formu kazandırarak tazeliği vegan lezzetlere dönüştürüyor

SAĞLIK 18.08.2022, 11:04
Vegan Yaşamın En Tatlı Lezzeti Sorbe Dondurmalar

Süt ve süt ürünleri içermeyen yüzde 100 meyve bazlı vegan sorbe dondurmalar; tadı, rengi, aroması ve seçkin lezzetiyle yaz aylarının tadını çıkartmak isteyenler için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor. Yedi farklı çeşidiyle geniş bir sorbe yelpazesi sunan Serez Dondurmacısı ise doğallığı ve lezzetiyle vegan ve vejetaryen beslenmeyi tercih edenlerden tam not alıyor.

Her zaman en taze, en doğal malzemeleri kullanarak birbirinden özel formüller geliştiren ve yeni nesil dondurmacılığın modern temsilcisi olan Serez Dondurmacısı, ülkemizin cömert topraklarında yetişen meyvelerden elde edilen eşsiz tat notalarını sorbenin hafifliğiyle buluşturuyor. Serez Dondurmacısı tarafından hazırlanan, vegan ve vejetaryen tüketimi için de uygun olan sorbe dondurmalar yazın vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor.

Limonun en serinletici formu

Mersin’den getirilen muhteşem limonlardan yapılan Limon Sorbe, damakta iz bırakan ekşi-tatlı tadıyla limonun tazeliğini gurme bir lezzet hikayesine dönüştürüyor.

Yazın keyfi çileğin sorbe haliyle çıkıyor

Çilekler Çanakkale Biga’dan, eşsiz reçete ve unutulmaz lezzet ise Serez Dondurmacısı’ndan… Doğanın en özel armağanlarından mevsiminde hasat edilmiş çileklerin eşlik ettiği Çilek Sorbe, yüzde yüz meyve ve vegan içeriğiyle yaz coşkusuna ortak oluyor.

Karadut sorbe ile tanışmanın tam zamanı

İzmir’in Tire ilçesinin 900 rakımlı Cambazlı Köyü’nden toplanan karadutlar, Serez Dondurmacısı’nın ezber bozan reçetesiyle buluşuyor. Damak çatlatan bu vegan lezzet, dondurmanın tazeleyen enerjisini karadutun karşı konulmaz aromasıyla farklı bir noktaya ulaştırıyor.

Vişneyle buluşan eşsiz reçete

Serez Dondurmacısı ekibinin mevsiminde taze taze topladığı vişnelerden elde edilen Vişne Sorbe, hafifliğiyle her tadanda unutulmaz bir iz bırakıyor.

Alaçatı esintisi sorbede hayat buluyor

Sorbelerin yıldızı Alaçatı Sorbe, özel reçetesiyle sadece Serez Dondurmacısı’nın menüsünde yer alıyor. İçerisinde karadut, yaban mersini, frambuaz, vişne, çilek ve böğürtlen bulunan Alaçatı Sorbe, gerçek bir meyve şöleni sunarak vegan tatları sevenlerin kalbinde de damağında da taht kuruyor.

Kavun ve yaz aşkına

Meyve hafifliğini, sorbenin yumuşak reçetesiyle bir araya getiren Kavun Sorbe; tadı, rengi ve seçkin lezzetiyle ferahlatıcı bir alternatif sağlıyor. Dondurma tutkunlarına sıra dışı bir tat sunan bu lezzet; Serez Dondurmacısı’nın tüm dondurmalarında olduğu gibi yapay tatlandırıcı, aroma veya renklendirici içermeyen formülüyle lezzetini ikiye katlıyor.

Gerçek Bodrum Mandalinası sorbe haliyle, en lezzetli halinde

On dokuz çekirdeği bulunan kusursuz Bodrum Mandalinası hiç bu kadar özel olmamıştı! Dondurmanın karşı konulmaz lezzetini gerçek Bodrum mandalinası ile bir araya getiren Serez Dondurmacısı, sorbenin yumuşacık dokusuna özgün bir bakış açısı getiriyor. Sonuç ise yaz kış zevkle tüketilecek kusursuz vegan bir tat!

Serez Dondurmacısı’ndan çikolata tutkunlarına özel sorbe

Çikolata aşkına! Yüzde 83 bitter çikolata içeriği ile gerçek bir dondurma deneyimi sunan Bitter Çikolata Sorbe, her mevsim en doğru tatlı alternatifi olmayı başarıyor. Bitter Çikolata Sorbe hem tadı hem dokusu hem de bol çikolatasıyla laktoz intoleransı olan ve vegan beslenenler için tarif edilemez bir lezzet seçeneği sunuyor.

En iyi dondurma, bir tık uzakta

Birbirinden özel Serez Dondurmacısı lezzetlerine İstanbul’da Bağdat Caddesi, Tuzla, Kartal, Maltepe, Bostancı, Acıbadem, Kozyatağı, Ataşehir ve Bakırköy şubelerinin yanı sıra www.serezdondurmacisi.com üzerinden ya da Fuudy, Getir Yemek ve Yemeksepeti uygulamalarından ulaşılabiliyor. Serez Dondurmacısı web sitesinden verilen siparişler, Türkiye’nin dört bir yanına soğuk zincir bozulmadan gönderilebiliyor.

Serez Dondurmacısı Hakkında 

‘‘Ne yiyorsak onu sunarız’’ mottosu ile yola çıkan Serez Dondurmacısı’nın temeli 2010 yılında Serdar Kemahlı tarafından atıldı. Çocukluğunda yediği gerçek ve sağlıklı dondurmayı yeniden üretme fikrini hayata geçirme kararı alan Kemahlı, 2011 yılı itibariyle Ar-Ge çalışmalarına başladı. Dondurma üretimi konusunda akademisyenlerle görüşerek yerli ve yabancı kaynaklar okudu, yabancı reçeteleri inceledi, doğru hammadde temini için Marmara, İç Anadolu ve Ege bölgelerinde yer alan meyve üreticileri ve ari işleme belgesine sahip süt üreticileri ile görüştü. Araştırmaları sonucunda “doğru dondurma” üretmenin temelinde kaliteli, taze ve doğal malzemelerin kullanılması kadar formülün de önemli olduğunu görerek her bir dondurma çeşidi için kendi formüllerini oluşturmaya başladı. Yaklaşık iki yıl süren araştırmaların ardından 2012 yılında İstanbul Maltepe’de ilk mağazasını faaliyete geçiren Kemahlı, Yeni Nesil Dondurmacılık felsefesiyle Serez Dondurmacısı markasını sektöre kazandırdı. Doğru dondurmanın adresi Serez Dondurmacısı “Gurme Dondurmacılık” anlayışıyla dondurmaya hak ettiği değeri veriyor. 

Yorumlar (0)