Soğuk Lipoliz Nasıl Uygulanır?

Soğuk lipoliz yöntemi ile kişilerin, daha estetik ve daha belirgin vücut yapısına kavuşması amaçlanır.

SAĞLIK 08.02.2021, 22:43
Soğuk Lipoliz Nasıl Uygulanır?

Bölgesel yağlanma problemleri için günümüzde çok fazla tercih edilen soğuk lipoliz, kısa süre içerisinde uygulanan ve başarılı sonuçlar elde edilen yöntemlerdir. Özel soğuk lipoliz cihazları kullanılarak kol, bacak, basen, göbek gibi birçok bölgeye uygulanabilir.

Bu yöntem, yağlanmanın bulunduğu bölgelere soğuk uygulayarak yağların parçalanmasını ve vücuttan atılımını sağlar. Soğuk lipoliz öncesinde işlemi gerçekleştirecek uzman, gerekli tetkikleri ve muayeneleri gerçekleştirir.

Soğuk lipoliz yöntemi ile kişilerin, daha estetik ve daha belirgin vücut yapısına kavuşması amaçlanır.

Soğuk Lipoliz Kimlere Uygulanmaz?

Soğuk lipoliz fiyatları ve yöntemiyle ilgili detaylı bilgi için işlemin gerçekleştirileceği kurum ile bir ön görüşme yapılması gerekir. Soğuk lipoliz yöntemi; kadın, erkek birçok kişiye rahatlıkla uygulanabilen zararsız bir yöntemdir.

Ancak soğuk lipoliz yöntemi, hamile ve emziren annelere önerilmez. Ayrıca herhangi bir kronik rahatsızlığı veya kas rahatsızlığı bulunan kişilerin öncelikle uzman doktorları ile görüşmeleri ve durumu bildirmeleri tavsiye önerilir.

Soğuk Lipoliz Fiyatları

Soğuk lipoliz fiyatları işlem uygulanacak bölgeye göre değişiklik gösterir. Bu işlemin, uzman ve deneyimli kişiler tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Fiyatlar, işlemin gerçekleştirdiği konuma göre de değişiklik gösterebilir.

Birçok kurum tarafından gerçekleştirilen soğuk lipoliz işleminde, kurumun daha önceden gerçekleştirdiği işlemler ve fiyatları hakkında detaylı araştırma yapılmalıdır.

Yanak Dolgusu Nedir?

Günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilen yanak dolgusu; yanak bölgesinde meydana gelen kırışıklıkları gidermek için uygulanan bir yöntemdir.

Cerrahi bir işlem olmayan yanak dolgusu ile kişilerin, daha canlı ve daha dinç bir görünüme kavuşması sağlanır. Yanak dolgusu fiyatları tercih edilecek yöntemlere göre farklılık gösterir.

Yanak bölgesinde meydana gelen kırışıklık ve çöküntü, kişilerin olduğundan daha yaşlı ve yorgun bir yüz ifadesi oluşturur. Yanak dolgusu işlemleri ile birlikte daha farklı estetik operasyonlar aynı anda uygulanabilir.

Yanak dolgusu işlemleri, uzman ve profesyonel kişiler tarafından kaliteli malzeme kullanılarak gerçekleştirildiğinde başarılı sonuçlar elde edilir.

Yanak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Yanak dolgusunda özel dolgu malzemeleri, küçük enjeksiyon yöntemiyle işlem uygulanacak bölgeye uygulanır. Dolgu malzemesi olarak genellikle zararsız hyalüronik asit kullanılır. Ayrıca kişilerin ihtiyaçlarına göre yanak dolgusu için yağ dolgular da tercih edilebilir.

Yanak dolgusu öncesi, kişilerin cilt analizleri yapılarak işlem sonrasında nasıl bir görünüm kazanılacağı belirlenir.

Yaklaşık 15-20 dakika gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilen yanak dolgusu öncesinde, işlem uygulanacak bölge uyuşturulur. Daha sonra bölge güzelce temizlenir.

Uzman kişi dolgu malzemesini yavaş yavaş yanak bölgesine enjekte eder. Dolgu işlemleriyle, kişilerin doğal ve daha estetik bir görünüme kavuşması amaçlanır.

Dudak Dolgusu Öncesi Sonrası için Bilinmesi Gerekenler

Dudak dolgusu işlemlerinde başarılı sonuçlar elde edebilmek için işlem öncesinde ve sonrasında bazı noktalara dikkat edilmesi gerekir.

Öncelikle işlemi gerçekleştirecek kişinin, uzman ve deneyimli olması çok önemlidir. İşlem öncesinde ve sonrasında, en az 2 hafta öncesinden antibiyotik ve kan sulandırıcı ilaçlara ara verilmelidir.

Ayrıca sigara, alkol gibi içeceklerden de uzak durulmalıdır. Dudak dolgusu öncesinde, kişilerin uzman bir doktor ile görüşmeleri daha faydalı olacaktır. Dudak dolgusu fiyatları hakkında detaylı bilgi için işlemin gerçekleştirileceği kurum ile bir ön görüşme yapılması daha faydalı olacaktır.

Dudak Dolgusu Fiyatları

Dudak dolgusu fiyatları uygulanacak doz miktarını göre farklılık gösterir. Dudak dolgusu, günümüzde birçok yerde gerçekleştirilir.

Tüm estetik operasyonlarda başarılı sonuçlar elde edebilmek için kaliteli malzeme kullanımına özen gösterilmelidir.

Dudak dolgusu fiyatları hakkında araştırma yapılırken kaliteli hizmeti, uygun fiyatlara sunan kurumlar tercih edilmelidir.

Yorumlar (0)