Liposuction Nedir?

Bölgesel yağlanmanın en etkili çözüm yolu olan liposuction halk arasında yağ aldırma işlemi olarak da bilinir.

SAĞLIK 24.02.2021, 20:13
Liposuction Nedir?

Hem kadınlara hem de erkeklere uygulabilen bir bölgesel yağlanma tedavisidir. Liposuction fiyatları ise operasyonun gerçekleştirileceği bölgeye, beraberinde yapılacak ek işlemlere ya da yağlanma miktarına göre değişiklik gösterebilir.

Ağırlıklı olarak karın, basen, bel, kalça gibi bölgeler yağlanmaya daha eğilimlidir. Kilo verseniz bile bu bölgedeki yağlanmadan kurtulmak hiç kolay olmayabilir. Eğer bu durum sizi rahatsız etmeye başladıysa siz de liposuction fiyatları konusunu merak eden kişilerden biri olabilirsiniz. Bu işlem sayesinde bölgesel yağlanma sorununuzdan başarılı bir şekilde kurtulursunuz.

Liposuction Ameliyatı

Bölgesel yağlanmanın en etkili çözüm yolu olan liposuction halk arasında yağ aldırma işlemi olarak da bilinir. Genel kilo fazlalığına değil de bölgesel fazlalıklara yönelik uygulama yapılır. Beslenme tarzı değişikliği ya da egzersiz yapmakla giderilemeyen yağlanma sorunlarında tercih edilebilir. Haliyle bu sorunu yaşayan kişilerin en merak ettiği konulardan biri, liposuction fiyatları bilgisidir.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Gerekli diyet ve egzersiz programını tamamladıktan sonra bu yönteme başvurmanız en doğrusu olacaktır. Liposuction fiyatları bilgisi yanında nasıl bir ameliyat türü olduğunu da merak ediyor olabilirsiniz. Halk arasında yağ aldırma olarak bilinen bu operasyonda fazlalıkların görüldüğü bölgeye müdahale edilir. Kanüller aracılığı ile yağlar toplanır ve bu şekilde vücuttan atılmış olur. Ayrıca germe işlemi de uygulanabilir. Bölgesel yağlanmanın fazla olduğu kişilerde de güvenle tercih edilebilir.

Ameliyat sonrasında dikkat etmeniz gereken ise ideal kilonuzu korumaktır. Yağlı ve işlenmiş gıdalardan uzak durmanız, hareketli yaşam tarzını benimsemeniz çok önemlidir. Böylece yeniden kilo almazsınız ve yeniden yağlanma sorunu ile karşılaşmazsınız.

Liposuction Fiyatları

İnsanlar doğal olarak bütçelerini düşünürler. Bu nedenle liposuction fiyatları öncelikli olarak sorulabilir. Ancak uygun ödeme planları sayesinde, fiyatlar bütçenize uygun hale getirilebilir.

Karın Germe Ameliyatı Nedir?

Karın bölgesinde gözlenen sarkma ve çatlaklar için karın germe ameliyatı yapılır. Daha çok kadınların başvurduğu bir müdahaledir. Hamilelik süreci, karın bölgesinde gözlenen sarkma ve çatlakların en sık karşılaşılan nedenidir. Bunun yanında fazla kilo alıp vermek de hem kadın hem de erkekler için risk faktörüdür.

Karın germe ameliyatı fiyatları bu operasyonla ilgili en merak edilen konuların başında gelir. İnsanlar uygulanan teknik sayesinde yeniden gergin bir karın görünümüne kavuşabilirler. Ortalama 3 saatte operasyon tamamlanır. Atılan dikişler de estetik dikiş olduğundan dolayı dışarıdan bakan biri kolay kolay fark etmeyecektir.

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Yapılır?

Aşırı kilo alıp verme ya da hamilelik süreci gibi nedenlerden dolayı karın bölgesinde sarkma gözlenen kişilere yapılabilir. Karın derisinin fazla parçası alınarak gergin ve düz bir görünüm verilir. Gerekli olduğunda göbek deliğinin yeri yeniden belirlenir. Dolayısıyla görünümün olabildiğince doğal olması sağlanır.

Ameliyat sonrasında hekimin uyarılarına uymak çok önemlidir. Olabildiğince istirahat edilmeli ve güç gerektiren işlerden kaçınılmalıdır. Sonrasında korse kullanımı önerilebilir. Bu süre içinde daha iyi toparlanma sağlanır.

Eğer kişi ideal kilosuna gelemediği için diyet yapacaksa ya da yakın zamanda yeni bir gebelik planlıyorsa, bu süreçler tamamlanana kadar karın germe ameliyatı ertelenebilir. Böylece yeniden sarkma ile karşılaşma ihtimali ortadan kaldırılır. Oldukça doğal ve başarılı sonuçlar elde edilen bir yöntemdir.

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

İnsanlar için en mühim konulardan biri olan karın germe ameliyatı fiyatları bireyler arasında farklılık gösterir. Bunun sebebi her bireyin farklı özelliklere sahip olması ve uygulanacak yöntemin de ona özel olmasıdır.

Ön muayene ile bireyler hem operasyon uygunluğu açısından değerlendirilir hem de karın germe ameliyatı fiyatları konusu hakkında detaylı bilgilendirme yapılır.

Yorumlar (0)