Badem Göz Estetiği Nedir ve Nasıl Yapılır?

Badem göz estetiği, özellikle genç ve orta yaştaki bireylerin oldukça ilgisini çeken bir estetik müdahale olmuştur.

SAĞLIK 25.02.2021, 20:17
Badem Göz Estetiği Nedir ve Nasıl Yapılır?

Gözlerinin daha iri ve yukarı doğru çekik görünmesini isteyen kişiler badem göz estetiği fiyat konusunu da öğrenmek isterler. Oldukça uygun fiyatlara gerçekleştirilen bir işlemdir. Ancak öncelikle bir uzman tarafından kişinin yüz yapısının incelenmesi ve bu müdahaleye uygun olup olmadığının belirlenmesi daha doğru olur.

Badem Göz Estetiği Nasıl Yapılır?

Bir tür askılama uygulaması olan badem göz estetiği ile iri ve güzel görünen bir göz yapısı elde edilir. Özellikle genç ve orta yaştaki bireylerin oldukça ilgisini çeken bir estetik müdahale olmuştur. Badem göz estetiği fiyat bilgisi bu nedenle birçok kişinin merak konusudur. Yüzün yapısını belirleyen en önemli organ olan gözler, çekik ve iri hale gelir. Yurt dışındaki birçok ünlü ismin başvurduğu bir operasyondur.

Lokal anestezi uygulanarak yapılır. Yaklaşık 20 dakika sürer. Bu kadar kısa sürede alınan sonuçlar ise oldukça memnun edicidir. Makyaj uygulamaları ile verilmek istenen çekik ve iri göz görüntüsü bu müdahale ile kolayca elde edilir. İşlemin yaklaşık 4-6 yıl kadar kalıcılığı vardır. Eğer memnun kalınmazsa bu sürenin geçmesi beklenmeden işlem geri alınabilir ve gözler eski haline getirilir.

Badem Göz Estetiği Kimlere Uygulanır?

Bu estetik operasyon, ağırlıklı olarak orta yaşın altındaki bireylerin ilgisini çeker. Kadınlar arasında oldukça popüler olmuştur. Ancak talep eden herkese yapılabilir. Göz kapağı düşüklüğünde, gözlerde asimetri varlığında ve hiçbir olumsuzluk olmasa bile gözlerinin daha iri görünmesini isteyen kişilere yapılabilir.

Konforlu ve güvenli bir işlemdir. Askılama tekniği kullanılarak yapılır. Lokal anestezi uygulandığı için işlem esnasında ağrı hissedilmez.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Bölgesel fazlalıklarından şikayetçi olan kişiler genellikle bölgesel incelme fiyatları bilgisini araştırırlar. Ancak her bireyin özel olarak değerlendirilmesi ve öncelikle uygulanacak olan tekniğin belirlenmesi gerektiği unutulmamalıdır. Farklı teknikler uygulanarak kişilerin bölgesel fazlalıklarının giderilmesi sağlanabilir.

Kişi bir uzman tarafından değerlendirilir ve hangi tekniğin uygun olduğu belirlenir. Kavitasyon, Ultrashape gibi yöntemler yanında soğuk lipoliz gibi tekniklerle de incelme sağlanır. Burada hedef belirli alanlarda toplanan yağlanmanın giderilmesidir. İnatçı yağlar, karın ve basen gibi bölgelerde toplanma eğilimindedir. Bu nedenle kişiler uygulanan tekniklerden fayda görürler.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bu gibi ameliyatsız teknikler, kişilere daha cazip gelebilir. Ancak bazı kişiler için tek seans yeterli olurken bazı kişilere birkaç seans boyunca uygulama yapmaya devam etmek gerekir. Doğal olarak bölgesel incelme fiyatları kişiden kişiye göre değişecektir.

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

Non invaziv bir işlem olması ve yüz bölgesinde başarılı sonuçlar elde edilmesi nedeniyle oldukça ilgi gören bir yöntemdir. Hiperpigmentasyona bağlı yüz rengi eşitsizliklerinde ya da lekelenmelerde kullanılabilir. Daha aydınlık ve daha canlı bir yüz görünümü elde edilir. Bu açıdan hydrafacial yöntemi hem yurt dışında hem de ülkemizde oldukça popülerdir.

Bir cilt yenileme tedavisi olarak düşünülebilir. Akne, lekelenme, renk farklılıkları gibi çeşitli şikayetler için uygulanabilir. İşlem öncesinde cildin bir uzman tarafından değerlendirilmesi son derece önemlidir. Böylece en iyi sonuçlar alınır. Yaşlanma karşıtı etkisi nedeniyle de sıklıkla tercih edilir. Cilt yüzey kaplaması tekniği ile uygulama yapılır.

Hydrafacial Fiyatları

İşlemin popülerliği sayesinde hydrafacial fiyatları da merak edilen konulardan biri haline gelmiştir. Cilt tipine ve hangi problemin var olduğuna göre uygulanması gereken seans sayısında değişiklik olabilir. Dolayısıyla fiyat bilgisi de kişiler arasında farklılık gösterebilir. Tıkanmış gözenekler, kırışıklıklar, hiperpigmentasyon gibi sorunlar bu yöntem ile başarılı bir şekilde tedavi edilir.

Yorumlar (0)