Babyface Beauty Nasıl Uygulanır?

Baby face Beauty özellikle cilt güzelliğine dikkat eden insanların araştırdıkları ve üzerinde çeşitli işlemler yaptırdıkları bir alandır.

SAĞLIK 18.02.2021, 20:09
Babyface Beauty Nasıl Uygulanır?

Baby face Beauty özellikle cilt güzelliğine dikkat eden insanların araştırdıkları ve üzerinde çeşitli işlemler yaptırdıkları bir alandır. Özellikle kozmetik ürünler kullanıldığı zaman cildin üst düzeyinde kalmaması için oldukça dikkatli temizlik gerekmektedir.

Thulium lazer sistemi özellikle cilt ile ilgili olarak yapılan bakımlarda fazlaca tercih edilmektedir. Baby face beauty 1927 nanometre dalga boyu olan thulium lazer sistemi ile cilt bakımı ve yenileme işlemlerinin yapılmış olduğu oldukça önemli bir işlemdir. Bu sistemde cildin içerisinde minik kanallar açılarak cildin ihtiyacına göre gereken vitaminler, mineraller buradan gönderilir. Kullanılan bu sistem ile anti-aging antioksidan aydınlatıcı gibi pek çok farklı etkenden de faydalanmayı sağlamaktadır.

Babyface Beauty Nasıl Oluyor?

Baby face Beauty nedir sorusuna alınan bu cevabın ardından tedavi süresinin ne kadar olduğu, hangi işlemler yapıldığı ile ilgili ayrıntılar da oldukça merak ediliyor. Bu yöntem herhangi bir ağrıya sebep olmamaktadır ve oldukça kısa sürmektedir. Bu işlemi yapabilmek için 10-15 dakikalık bir sürenin yeterli olduğunu söylemek gerekmektedir. İşlemde herhangi bir ağrı olmadığı için anestezi yapılmasına da ihtiyaç olmadığını benzetebiliriz.

Kullanılan bazı maddeler ve thulium lazer ile cilde uygulanan bu işlemin içten dışa doğru hızlı bir şekilde emilerek ciltte etkisini göstermesi sağlanmaktadır. Bu işlemin yapılabilmesi için iki aşama tercih edilir. Thulium lazer ışığı ile cildin yüzeyine 6 bine yakın küçük çaplı mikro kanallar açılmaktadır. Bu mikro kanallardan cildin ihtiyacı olan ürünler gönderilir ve daha sonrasında cilde masaj yapılarak yedirilmesi sağlanır. Bu ürünlerin cilde yedirilmesi işleminin arkasından 10 dakika gibi bir süre boyunca maske uygulamak tavsiye edilmektedir.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Şişli lazer epilasyon ile ilgili ayrıntılı bilgi vermeden önce epilasyon ile ilgili bilgileri verebiliriz. Epilasyon kadın erkek bütün insanlar için oldukça önemli bir işlemdir. İstenmeyen tüylerden kurtulabilmek için yıllardır çok farklı epilasyon türleri tercih edilmiştir. Kalıcı ve sağlıklı epilasyon arayışına giren insanlar ise lazer epilasyonu keşfetmişlerdir.

Cildin yapısına göre farklı lazer epilasyon çeşitleri uygulandığını söyleyebiliriz. Vücutta bulunan istenmeyen bütün tüylere lazer epilasyon yapıldığını söyleyebiliriz. Cilt tipine, ciltteki kıl yapısına, cildin rengine ve uygulanacak olan bölgeye göre lazer epilasyon seansları fark gösterebiliyor. Bununla ilgili olarak uzman bir merkezden ayrıntılı bilgilere ulaşabilmek mümkündür.

Lazer Epilasyon Çeşitleri

Şişli lazer epilasyon ile ilgili olarak araştırmalarınızda lazer epilasyonun farklı çeşitleri olduğunu görebilmeniz mümkündür. Lazer epilasyonda uygulanacak olan bölgeye göre farklı lazer epilasyon türlerinin uygulandığını söyleyebiliriz. Lazer epilasyon kullanımında 4 farklı türü vardır. Kişinin cildinin, kıl tipinin ve cilt rengine göre kullanılacak olan dalga boylarında farklar bulunuyor.

Ruby lazer, aleksandrite lazer, diode lazer nd: yag lazer lazer epilasyon türleri arasında sayılabilmektedir. Her birinde cilt tipi ve farklı özelliklere göre bu lazer türleri uygulanmaktadır. Uzman bir güzellik merkezi ile görüştükten sonra sizlere bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgiler verilerek seanslarına başlanılır.

Bölgesel İncelme Nedir?

Bölgesel incelme fiyatları ile ilgili olarak bilgileri vermeden önce bölgesel incelmenin tanımı yapabiliriz. Vücutta özellikle belli bölgeleri Hedef olarak yapılan incelme türüne bölgesel incelme denir. Burada yağ tabakasını hedef almanın yanı sıra fazla kilolar da hedef alınmaktadır. Bu işlem yapılırken teknolojik aletlerden yardım alındığını söyleyebiliriz. Özellikle pek çok farklı merkezde göbek, kol, bacak, basen gibi yağ depolanmasının yoğun olduğu yerlerde bu işlem uygulanarak istenilen bedenlere ulaşabilmek sağlanıyor.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel incelme fiyatları ise yapılacak olan işleme göre vücudun hangi bölgesinde bu incelemenin talep edildiğine göre değişiklikler gösterebilir. Bölgesel incelme için yapılacak olan seanslarda fiyatlara etki eden diğer önemli faktörler arasında sayılabilir.

Konu ile ilgili olarak bilgileri alabilmek için muhakkak bu alanda hizmet veren merkezler ile iletişime geçmelisiniz. Sağlıklı bir şekilde zayıflamanın yanı sıra bölgesel olarak da fit vücuda sahip olabileceğiniz teknolojik alanda oldukça farkı tekniklerin olduğunu bilmeniz bölgesel incelme fiyatları araştırmanız da etkili olacaktır.

Yorumlar (0)