AYTUN ÇIRAY: 'ÇOCUK SAĞLIĞINDA TASARRUF OLMAZ'

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Adayı Aytun Çıray, Ege Diyabet Derneğini ziyaret etti.

SAĞLIK 12.06.2018, 10:50 12.06.2018, 10:50
AYTUN ÇIRAY: 'ÇOCUK SAĞLIĞINDA TASARRUF OLMAZ'

İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Aytun Çıray, Ege Diyabet Derneği Başkanı, Gamze Bakkallar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ege Diyabetliler Derneği Başkanı Gamze Bakkallar “ Bize diğer partiler içinden ilk dönen ve talaplerimizi dinleyip dikkate alan İYİ Parti’ye ve Değerli Milletvekilimiz Aytun Çıray’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Derneğin 2010 yılında kurulduğunu söyleyen Ege Diyabet Dernek Başkanı Bakkallar” Dernek olarak amacımız, diyabetli çocuklarımız ve gençlerimizin sağlığını korumak ve kan şekerlerinin düzenli gitmesini sağlayarak diyabetten korumaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Adayı Aytun Çıray,  Meral Akşener ve İYİ Parti iktidarında  bu meselenin çözümü için gereken ne varsa yapacağını belirterek, itibardan tasarruf edilmez diyen görgüsüz zihniyete karşı ‘sağlıkta hele çocuklarımız söz konusuysa asla tasarruf bahane edilmez ve  her türlü fedakarlık yapılır’ anlayışıyla hareket edileceğinin altını çizdi.

“BENDE BİR BABAYIM”

Bir İç Hastalıkları uzmanı ve iki kız çocuğu babası olarak, bu yeni nesil sensörlü cihazların ailelere hiçbir yük getirmeden diyabetli evlatlarımıza hiçbir katkı payı olmaksızın verilmesi bizim boynumuzun borcu olduğuna inanıyorum diyen Çıray, bunun kaynağının da hazır olduğunu belirtti. 

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, Ege Diyabet Derneği Başkanı, Gamze Bakkallar’a misafiperverlikleri için teşekkür ederek dernek binasından ayrıldı.

Yorumlar (0)