Türkiye gazetesi, Mehmet Fatih Bucak'ın eşi Burcu Çetinkaya ile yollarını ayırdı

Ralli pilotu Burcu Çetinkaya, Türkiye gazetesi ile yollarını ayırdı. Gazete yönetiminin ayrılık kararı almasına gerekçe olarak, Çetinkaya'nın eşi Mehmet Fatih Bucak'ın CHP'nin Siverek adayı olması ileri sürüldü.

MEDYA 08.02.2019, 16:30 08.02.2019, 16:30
Türkiye gazetesi, Mehmet Fatih Bucak'ın eşi Burcu Çetinkaya ile yollarını ayırdı

Rallici Burcu Çetinkaya, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımla Türkiye gazetesi ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Üç yılı aşkın süredir Türkiye gazetesi için söyleşiler yapan Çetinkaya, "Türkiye gazetesinin talebi üzerine yollarımızı nazikçe ayırdık. Geçen 5.5 sene ve değerli dostluklar ve deneyimler için kocaman teşekkürler" mesajını paylaştı. Çetinkaya, ayrılık için başka bir gerekçe sunmadı.

Ancak kulislerde, Çetinkaya'nın eşi Mehmet Fatih Bucak'ın CHP tarafından Siverek Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmesinin bu karara neden olduğu söyleniyor.

Burcu Çetinkaya 2015 yılında Bucak Aşireti'nden Mehmet Fatih Bucak'la evlenmişti.

Türkiye Gazetesi’nin talebi üzerine yollarımızı nazikçe ayırdık. Geçen 5.5 sene ve değerli dostluklar ve deneyimler için kocaman teşekkürler. @turkiyegazetesi / Yola çıktığımızdaki reklam filmiyle veda edelim madem ;) anı olsun .... pic.twitter.com/8aiIzGB9ci

— BurcuCetinkaya (@burcucetinkaya) 7 Şubat 2019

Yorumlar (0)