Sevilay Yılman'dan hakkında çıkan iddialara yanıt!

AYM üyesi Engin Yıldırım’ın sosyal medya hesabından yaptığı ’ışıklar yanıyor’ paylaşımına ilk cevap verenlerden biri olan Sevilay Yılman hakkında Habertürk'teki yazılarına son verildiği iddia edildi. Sevilay Yılman hakkında çıkan iddialarla ilgili kısa süre için izne çıktığını belirtti.

MEDYA 26.10.2020, 14:30 26.10.2020, 14:34
Sevilay Yılman'dan hakkında çıkan iddialara yanıt!

Medyaradar'ın haberine göre, Mahkeme üyesi Engin Yıldırım’ın ’ışıklar yanıyor’ paylaşımına sosyal medyadan ilk destek verenlerden biri Sevilay Yılman’dı. Yılman, tweete ‘Mesaj derin, İnşallah hep böyle yanar bu ışıklar’ cevabı verince büyük tepki çekmişti, darbe imasına destek verdiği söylenmişti..

Tweetini silse de, tepkiler devam etmişti, hatta Hürriyet Yazarı Nedim Şener Habertürk canlı yayınında ‘Buranın yazarı darbe imasına destek verdi’ demişti.

Tüm bu yaşananlardan sonra Sevilay Yılman’ın haberturk.com’daki köşesi için 13 Ekim'den itibaren yeni bir yazı kaleme almaması ve ekranda hiç boy göstermemesi dikkatlerden kaçmadı.

Medyaradar’a gelen bilgilere göre, Habertürk’ün en tepe isminin, yani Turgay Ciner’in rahatsızlığıyla, Yılman’ın yazıları sona erdi.

SEVİLAY YILMAN'DAN YALANLAMA GELDİ

Sevilay Yılman köşe yazılarına son verildiği iddialarına cevap verdi. SuperHaber'e konuşan Yılman, "Kısa da olsa bir süre izne çıktım. Köşem orada duruyor" dedi.

Yorumlar (0)