Sanatçı Ferhat Tunç, ‘Müzik Özgürlüğü Günü’ Konserine katılıyor

Müzik Özgürlüğü Günü, 3 Mart'tan itibaren birçok ülkeden sanatçının katılımıyla kutlanıyor. Türkiye'den Ferhat Tunç, uluslararası bu etkinliğe Freemuse ve kendi sosyal medya platformunda bir konserle katılıyor.

MEDYA 04.03.2021, 11:52
Sanatçı Ferhat Tunç, ‘Müzik Özgürlüğü Günü’ Konserine katılıyor

Dünya Özgür Müzik Forumu (Freemuse) tarafından 2007 yılında başlatılan ve her yıl 3 Mart'ta başlayıp bir hafta boyunca süren Müzik Özgürlüğü Günü etkinlikleri, bu yıl sanatsal ifade için güçlü bir küresel dayanışmaya dönüşüyor.  Freemuse, 2021’in 3 Mart gününde dünyanın birçok ülkesinde sansür, hapis ve sürgün cezalarına karşı direnen sanatçılarla dayanışmayı büyütme çağrısı yaptı. Etkinlikler bu yıl Covid-19 nedeniyle sosyal medya platformları üzerinden gerçekleşiyor.  Birçok ülkede sanatçılar, bulundukları yerlerde sosyal medya üzerinden konser ve benzeri etkinliklerle Müzik Özgürlüğü Günü'nü kutlayacak.

SÜRGÜNDEKİ TUNÇ DA KATILIYOR

Etkinliklere Sanatçı Ferhat Tunç bir konserle katılıyor. Sanatçı, konserinde sanatsal özgürlükle ilgili görüşlerini de paylaşacak. Hakkında açılan sayısız dava ve aldığı hapis cezaları nedeniyle iki yıldan beri sürgünde yaşayan Sanatçı Ferhat Tunç’un konseri, kendi YouTube ve Facebook sayfalarında yayınlanacak. Konseri farklı ülkelerde insanların izlemesi için Freemuse tarafından tanıtımlar yapılıyor. Sanatçı Ferhat Tunç, ‘Müzik Özgürlüğü Günü’ Konseri, 6 Mart Cumartesi günü Almanya saatiyle 18:00, Türkiye saatiyle 20:00 de sanatçının YouTube kanalı ve Facebook sayfasında canlı olarak yayımlanacak.

Yorumlar (0)