Küçükkaya: Kadın duygusunu ve ruhunu herhangi bir kadından daha fazla yansıttığıma inanıyorum

Gazeteci İsmail Küçükkaya, 16 Haziran'daki Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında yapılacak ortak yayının moderatörlüğü konusunda kendisini eleştiren HDP'li Garo Paylan'a "Kadın duygusunu ve ruhunu herhangi bir kadından daha fazla yansıttığıma inanıyorum" dedi.

MEDYA 11.06.2019, 19:46
Küçükkaya: Kadın duygusunu ve ruhunu herhangi bir kadından daha fazla yansıttığıma inanıyorum

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Partili rakibi Binali Yıldırım arasında gerçekleştirilecek ortak yayınının moderatörlüğü yapacak olması için, "Kadın duygusunu ve ruhunu herhangi bir kadından daha fazla yansıttığıma inanıyorum" dedi.

Fox TV'de Çalar Saat programına konuk olan Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekili Garo Paylan, Küçükkaya'nın moderatörlüğünü eleştirerek "İki erkek adayla çıkacaksınız yayına, siz de erkek bir gazetecisiniz, 3 erkek konuşacaksınız" demişti.

Küçükkaya ise, Paylan'ın eleştirilerine verdiği cevapta şunları söyledi:

"Ortak karar vermişler. Ben bir şey diyeyim mi, kadın duygusunu ve ruhunu herhangi bir kadından daha fazla yansıttığıma inanıyorum. 5 yıl Ankara temsilciliği yapmışım, 5 yıl genel yayın yönetmenliği yapmışım. 6 yıldır Türkiye'nin en çok izlenen ve 5 yıldır en çok güvenilenler sıralamasında yer almışım. Meselemiz şu olmalı, parlamentonun yarısını kadınlardan oluşturmalıyız, ya da kadın işlerin yaşadığı tarafları gündeme getirmeliyiz. Meselenin yalnızca seksi taraflarıyla ilgileniyorlar."

Yorumlar (0)