Kim Milyoner Olmak İster'de evlilik teklif eden yarışmacı 'Sihirli Annem' oyuncusu çıktı

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacılardan biri elendiği sorunun ardından stüdyodaki sevgilisine evlenme teklif etti. Bu kişinin bir dönemin çocuk oyuncusu Michele Cedolin'in ta kendisi olduğu ortaya çıktı.

MEDYA 10.05.2021, 13:16 10.05.2021, 13:19
Kim Milyoner Olmak İster'de evlilik teklif eden yarışmacı 'Sihirli Annem' oyuncusu çıktı

'Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak çıkan Michele Cedolin, soruya yanlış cevap verdikten sonra stüdyodan ayrılmadan önce Kenan İmirzalıoğlu'ndan "Ben de bir soru sorabilir miyim?" diyerek söz hakkı istedi.

YARIŞMADA BÜYÜK SÜRPRİZ
Yerinden kalkarak seyirciler arasında oturan sevgilisi İrem Doğan'ın yanına giden Cedolin, diz çöküp sevgilisine "Benimle evlenir misin?" dedi. Teklif karşısında şoke olan Doğan, "Evet" cevabını verdi.

BENİM HEYECANIM BAŞKAYDI"
Gördüğü manzara karşısında hem şaşıran hem mutlu olan sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise çifti stüdyonun ortasına çıkartarak tebrik etti. Bin TL'lik ödülle yarışmaya veda eden Cedolin, "Soruları cevaplarken aslında benim heyecanım başkaydı" diyerek İmirzalıoğlu ile şakalaştı.

Stüdyoda romantik anların yaşandığı yarışmada Cedolin'in aslında herkesin bildiği bir çocuk oyuncu olduğu açığa çıktı. 29 yaşındaki İtalyan kökenli Michele Cedolin'in unutulmaz yapımlardan biri olan 'Sihirli Annem' dizisindeki Kerem'in ta kendisiydi...

Yıllar önce çeşitli reklam filmlerinde ve 'Sihirli Annem'de rol alan Cedolin, şimdilerde oyunculuk yerine bambaşka bir meslek seçmiş.

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ'NDE ÇALIŞIYOR
29 yaşındaki Michele Cedolin, Galatasaray Lisesinden mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olmuş. Yüksek lisansını ve doktora eğitimini de burada tamamlayan Michele, şu an da aynı üniversitede akademisyen olarak çalışıyor.

Yorumlar (0)