Kapanan Olay TV'nin ekran yüzlerinden Duygu Demirdağ’ın yeni adresi belli oldu

Kapanan Olay TV'nin ekran yüzlerinden Duygu Demirdağ'ın yeni adresi belli oldu.

MEDYA 01.03.2021, 16:36 01.03.2021, 16:37
Kapanan Olay TV'nin ekran yüzlerinden Duygu Demirdağ’ın yeni adresi belli oldu

Kapanan Olay TV'nin ekran yüzlerinden Duygu Demirdağ'ın yeni adresi belli oldu. Demirdağ, dijital içerik platformu Gain Medya ekranlarında yer alacak. 

Demirdağ hafta içi her akşam saat 18.00'de "Canlı" isimli bir haber programı sunacak. 

DUYGU DEMİRDAĞ KİMDİR?

 TV programı sunucusu Duygu Demirdağ, 1987 yılında Bursa'da doğdu.

Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nden 2008 yılında mezun olan 'Duygu Demirdağ TV kariyerine nasıl başladı?' sorusunun cevabı da merak konusu oldu.

Olay TV'nin yeni ismi Duygu Demirdağ, Yüksek lisansını Londra, Middlesex University'de "Medya ve İletişim Yönetimi" alanında yaptı. İspanya, Universidad de Salamanca'da "İspanyol ve Latin Amerika Sineması" ve "Avrupa Birliği Ekonomi ve Politikası" alanlarında eğitim aldı.

Televizyonculuğa, üniversite yıllarında, Line Media Group bünyesinde spiker ve program yapımcısı olarak başlayan Duygu Demirdağ, 3 yıl boyunca hafta sonu ana haber bültenini sundu, "Bu Gece" isimli gece bülteninin editörlüğünü ve sunuculuğunu üstlendi.

Duygu Demirdağ, adını Tornatore'nin efsane filmi 'Stanno Tutti Bene'den; ilhamını, herkesin keyfini yerine getirme hayalinden alan kültür-sanat programı "Herkesin Keyfi Yerinde"nin yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptı.

Gündemi akademisyenler, haberciler, sanatçılar ve iletişimcilerle konuştu, "Keyfimiz gerçekten yerinde mi diye?" sordu.

Yorumlar (0)